Databeskyttelse og sikkerhed

På denne side kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger, brug af cookies og oplysninger, du afgiver i forbindelse med booking af en rejse, i dokumenterne, som findes på siderne ”Databeskyttelse & sikkerhed”, ”Datapolitik”, ”Cookies” og ”Når du køber en rejse” (”Dokumenterne”).

Når du booker en rejse på tui.dk behandler vi dine persondata i overensstemmelse med TUI’s regler for behandling af persondata, der overholder gældende ret.

Vi vil supplere, opdatere og forbedre Dokumenterne, så du som kunde altid ved, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor.

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre, supplere eller fjerne dele af Dokumenterne. Vi anbefaler derfor, at du jævnligt besøger vores hjemmesider for at tjekke, om der er sket ændringer. Ved at fortsætte med at anvende TUI’s hjemmeside, godkender du disse Dokumenter.

Såfremt du har registreret dig med en personlig konto (”Min Side”) meddeler vi dig om ændringer i Dokumenterne via e-mail og ved at linke til den seneste version af det aktuelle Dokument. Såfremt du ikke vil acceptere ændringen, kan du vælge at afvise at acceptere det pågældende Dokument med virkning fra og med den dag, ændringen træder i kraft, uden nogen omkostninger, gebyrer eller andre forpligtelser. Har du ikke inden senest 30 dage, fra du modtog en e-mail om ændringen, meddelt os, at du modsætter dig ændringen, eller såfremt du fortsætter med at anvende den pågældende tjeneste, efter ændringen er trådt i kraft, anses du for at have accepteret ændringen.

Download af plugins eller anden software

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre virksomheders hjemmesider, f.eks. Microsoft og Apple. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på andre virksomheders hjemmesider, for sikkerheden eller for, at oplysningerne er korrekte.

Vi påtager os heller intet ansvar for de oplysninger, de eksterne virksomheder eventuelt indsamler på deres respektive hjemmesider, eller for oplysninger, herunder spørgeskemaer, som deres samarbejdspartnere indsamler gennem f.eks. reklamebureauer.