Rejser
til
Kroatien

Pris fra

...

Hoteller

70

Prisniveau

Priseksempler fra Tucepi
  • Pizzaca. 50,-
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkning4 171 000

Rejser til Kroatien

Kroatien

Kroatien er ved at blive et af Europas mest populære ferielande. Den 1800 km lange kyst mod Adriaterhavet er fyldt med charmerende byer, strande med krystalklart vand, pinjetræer, cypresser og grønne øer i det glitrende hav. Samt unikke historiske byer som Porec, Split og Dubrovnik.

TUI rejser til tre forskellige lufthavne i Kroatien og dækker på sin vis hele den lange kyststrækning, fra Istrien nær Italien til Makarska-rivieraen midt i landet og Dubrovnik-regionen i syd, nær grænsen til Montenegro. Uanset hvilket sted du vælger, varer flyrejsen under tre timer, hvis du flyver nonstop.

Makarska rivieraen
Makarska-rivieraen begynder syd for byen Split, der er kendt for både sit fodboldhold og sin verdensarvgslistede gamle bydel. Langs rivieraen ligger en perlerække af idylliske strandbyer som Igrane, Tucepi og Podgora. Desuden kan du bo på de naturskønne øer Brac og Hvar.
Blandt indkvarteringsmulighederne skiller vores dejlige TUI Blue Makarska og TUI Blue Adriatic sig ud fra mængden med et moderne design og perfekt strandbeliggenhed.

Istrien
Istrien er den grønne halvø længst oppe i Adriaterhavet, på samme højde som Venedig på den italienske side, hvortil du kan tage på en dagsudflugt. Regionen passer lige godt til familier som til cykelentusiaster og alle, der elsker god mad. Vælg mellem fredelige strandrejsemål som Rabac med vores flagskib TUI Blue Bellevue og regionens største turistby Porec med sin charmerende middelalderlige bykerne.

Dubrovnik-kysten
Her finder du lige så fine strande og samme slags lækre mad som i resten af Kroatien. Forskellen er, at du desuden kan opleve den enestående by Dubrovnik med ringmure, svævebane og indspilningssteder fra Game of Thrones. Du kan bo i Dubrovnik, i hyggelige badebyer som Cavtat eller ude på den grønne ø Korcula, med sin middelalderlige bykerne.