Rejser
til
Barcelona

Pris fra

...

Hoteller

40

Prisniveau

Priseksempler fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 65,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkning46 560 000

Rejser til Barcelona

Barcelona

Barcelona er det pulserende hjerte i den stolte provins Catalonien. Det er ikke uden grund, at det er en af de mest populære byer til en storbyferie i Europa og en weekendfavorit for mange. Her findes alt fra barokkirker og kunstmuseer til electroklubber, designbutikker og tapasrestauranter. Og den fine strand La Barceloneta midt i byen.

Det er let at finde rundt i Barcelona. Fra det store torv Plaça de Catalunya udgår to hovedgader, paradegaden Passeig de Gràcia fører nordpå til Barcelonas finere og dyrere kvarter i bydelen Eixample. Blandt de udsmykkede bygninger i jugendstil er Casa Batiló, en af de mange bygninger som arkitekten Antoni Gaudi skabte.

Blomster og gadekunst

Promenadestrøget La Rambla går fra Placa de Catalunya sydpå mod havnen. Her under platantræerne blandes udecafeer med markedsboder der sælger fodboldtrøjer. På byens turiststrøg nummer et myldrer det med kunstnere, blomsterhandlere og gadeartister. Øst for La Rambla ligger Barri Gòtic, Barcelonas ældre del med smalle stræder og torve, hyggelige restauranter og små huller-i-væggen-barer. Her ligger romerske ruiner og middelalderlige paladser side om side med charmerende småbutikker. I de nyrenoverede bydele El Born og El Raval er der gallerier, elegante restauranter og trendy jazzklubber i en skøn blanding.

Kaffe, cava og sangria

En af seværdighederne i Barri Gòtic er den store katedral på torvet Plaça de Sant Jaume. I området ligger også Plaça Reial, et torv med en skøn atmosfære. Om dagen drikkes der catalansk kaffe og nypresset appelsinjuice, og om aftenen (til langt ud på natten) syder torvet af liv ved barerne og natklubberne. En anden bydel med et hektisk forlystelsesliv er El Raval.

Vintage bag turiststrøgene

I den afslappende bydel Gràcia er stemningen lidt bohemeagtig med markeder, vintagebutikker, økobutikker og mad fra alle verdenshjørner.

Strand midt i byen

Fra La Rambla kan du gå eller tage metroen til La Barceloneta, en hel kilometer sandstrand omkranset af restauranter og barer.

Kunst og arkitektur

Verdensberømte kunstnere som Miró, Tàpies pg Picasso har deres egne museer i Barcelona. Men det er primært Antoni Gaudi, der forbindes med byen. Hans ufuldendte kirke La Sagrada Familia er et eksempel. Du bør heller ikke gå glip af Parc Güelle, med Gaudis karakteristiske mosaikker og en fantastisk udsigt over hele Barcelona.

Bestil et krydstogt til Barcelona

Fra Barcelona er der et stort udvalg af krydstogter i Middelhavet at vælge mellem. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet

Rejsetyper i Barcelona