Rejser
til
Bulgarien

Pris fra

...

Hoteller

30

Prisniveau

Priseksempler fra Sunny Beach
 • Pizzaca. 55,-
 • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaBulgarsk Lev (BGN)
 • Tidsforskel+1 time
 • HovedstadSofia
 • SprogBulgarsk
 • Befolkning7 128 000

Rejser til Bulgarien

Bulgarien

Sandstrande, farverige badebyer og moderne hoteller har gjort Bulgarien til et populært ferieland. Noget andet der bidrager er ganske givet det lave prisniveau og den korte flyvetid - kun små tre timer. Vælg mellem bekvemme All Inclusive-resorts og små personlige hoteller.

Strande, shopping og forlystelser

Bulgarien er – måske lidt uventet – et sikkert kort til en skøn sol- og badeferie. En pålidelig sol, lyse (og brede) sandstrande, shoppinggader, heftige vandlande, udeserveringer og klubber til dem, der vil fortsætte hele natten.

Bådture, dykning og smuk natur

Der er også masser af oplevelser. Du kan sejle i katamaran, tage et dykkerkursus, tage til vindistriktet Pomorie eller tage på en jeeptur i bjergene. Det bedste familietip: Captain Jacks krydstogt på Sortehavet med leg, afslapning og badestop.

Find det rigtige rejsemål

Med os kan du vælge mellem alt fra livlige feriebyer til smallestræder og sovebyer:

 • Sunny Beach, Bulgariens største rejsemål med shopping, forlystelser, strande og vandsport. Vores eget TUI Blue For Families er populært, andre hoteller passer til dig, der rejser uden børn
 • Obzor: mellemstort rejsemål med landsbystemning og et tilpas udvalg af restauranter.
 • Nessebar: en kulturhistorisk idyl med smalle brostensstræder, der er med på Unescos verdensarvsliste.
 • Sinemoretz og St Vlas: her bor du på All Inclusive-hoteller i landlige omgivelser.
 • Duni Resort er en ferieby med pools, træning, spa og restauranter. Og All Inclusive.
  Pomorie passer til dig, der ønsker en skøn ferie ved fine strande og charmerende landssbyer langs Sortehavet.
 • Sozopol er måske den mest charmerende by i Bulgarien, med sin middelaldercharme, smalle stæder og lyse strande.

Find det rigtig hotel

 • TUI Blue For Families er hoteller der har masser af detaljer der gør, at både voksne og børn trives. I Sunny Beach ligger TUI Blue Nevis, der har fået gode anmeldelser af vores gæster. Blue Star Majestic Beach er et andet populært familiehotel.
 • RIU er en af verdens førende hotelkæder, med fokus på mad, drikke og service. Riu Helios Paradise med All Inclsuive døgnet rundt.

Vores rejsemål i Bulgarien

Nessebar

Nessebar

5 Hoteller
Fra
Idyllisk middelalderby bag ringmure, fem kilometer fra Sunny Beach. Her kan du nyde en historisk atmosfære, seværdigheder og restauranter nær små badevige og strande.
Obzor

Obzor

2 Hoteller
Fra
Hyggeligt og tilpas stort rejsemål ved en kilometerlang sandstrand. Mange restauranter og småbutikker, og samtidig en livlig by med et charmerende hverdagsliv.
Sinemoretz

Sinemoretz

1 Hoteller
Fra
Fredfyldt by med to fine strande i meget naturskønne omgivelser. På vores prisbillige hotel Bella Vista Beach Club indgår All Inclusive og aktiviteter for både børn og voksne.
Sunny Beach

Sunny Beach

16 Hoteller
Fra
Bulgariens mest farverige ferieby med shopping, restauranter og natteliv ved en seks kilometer lang sandstrand. Vi har udvalgte hoteller til både familier, par og venner.
St Vlas

St Vlas

2 Hoteller
Fra
Stille og rolig by, kun fem kilometer fra Sunny Beach. Topmoderne Riu Helios Paradise er en helt lille ferieverden ved stranden, med pools, fitness og spa
Duni Resort

Duni Resort

0 Hoteller
Fra
Lille rejsemål med fantastisk strand, åbne vidder og et All Inclusive-hotel med pools, vandrutsjebaner, spa og restauranter direkte ved stranden.
Nyhed
Pomorie

Pomorie

0 Hoteller
Fra
Pomorie passer til dig, der vil have en skøn ferie ved fine strande og charmerende landsbyer langs Sortehavet. Skal ferien være ekstra bekvem, kan du bo på et topmoderne strandhotel med All Inlcusive.
Nyhed
Sozopol

Sozopol

1 Hoteller
Fra
Sozopol byder på smalle stræder med middelalderatmosfære i den gamle bydel. Der er fine strande ved de to halvøer som byen ligger på.
Vis alle (8)

Rejsetyper i Bulgarien