Sommerferie 2018

Hvor skal du hen til sommer?

Sommersæson april - oktober

Er du ved at planlægge sommerens ferie? Vi har rejser for en hver smag - for familien, parret, træningsentusiasten og dem, der gerne vil efterlade pengepungen derhjemme og nyde godt af en charterferie med lækker All Inclusive.

Sommerens nyhed er Dubrovnik-kysten i Kroatien, hvor du bl.a. kan opleve Dubrovnik Old Town, kendt fra mange scener i den populære serie Game of Thrones.

Vil du ikke bruge for mange feriedage, kan vi anbefale at tage på miniferie til en af Europas mange storbyer.

Herudover kan du få inspiration til hotelvalg, da vi har lavet en top 6-liste over de mest populære hoteller - valgt af jer, vores kunder.

Bestil sommerferien 2018 nu og betal senere!

Spanske fristelser

Oplev det spanske ø-paradis på første række og spar 1.000,-. Måske har du lyst til at nyde udsigten på et af disse 3 hoteller?
Brug kampagnekoden SP1000 ved bestilling. Gælder afrejse maj-september.

Spar op til 5.000,- i juli og august

Lige nu sparer du op til 5.000,- på din sommerferie til f.eks. Grækenland og Kroatien. Uanset om du rejser med familien, som par, venner eller andet, så har vi en rejse til dig. Bestil i dag og glæd dig til sommer!

Når hele familien skal rejse

Det kan være svært at gennemskue, hvad en rejse koster for hele familien. Vi har derfor lavet en liste med populære hoteller og pakketeret en rejse for 2 voksne og 2 børn (over 2 år). Billigste pris i perioden 1/4-13/10 vises.

Sommerens mest populære hoteller - her er jeres top 6!

TUI Family Life

Hoteller hvor hele familien er i fokus, og som har et stort udvalg af aktiviteter og underholdning for store og små - sammen og hver for sig.
Læs mere her