Billig sommerferie med TUI

Sommerferie 2019

Hvor skal du hen til sommer?

Er du på udkig efter en rejse i sommerferien?
Er du ved at planlægge sommerens ferie? Vi har rejser for en hver smag - for familien, parret, træningsentusiasten og dem, der gerne vil efterlade pengepungen derhjemme og nyde godt af en charterferie med lækker All Inclusive.

Nyheder sommeren 2019
En af sommerens store nyheder er vores nye hotel-koncept TUI Blue, og så har vi udvidet vores familie med et TUI Family Life-hotel i Side, Tyrkiet. Se flere nyheder for sommer 2019 her >>

Afbudsrejser til sommer
Vil du hurtigt til varmen, kan du altid tjekke vores store udvalg af billige afbudsrejser.

Bestil sommerferien 2019 nu og betal senere!

Poolen ved Blue Star Eleon  Grand

Sensommer på tophoteller

Bestil nogle af vores bedste hoteller fra Atlantica-kæden. Her får du sommerferie med mindst 4-stjerner til gode priser i august og september.
Spar op til 30%

Vores bedste familiehoteller

På TUI Family Life er det let at få følelsen af ferie, uanset om du hænger ud ved poolen, i Bamseklubben eller under en parasol med en iskaffe. Her har vi samlet tips, tilbud og inspiration til en skøn sommerferie på vores bedste familiehoteller.

Cypern - solsikkert og mangfoldigt

Cypern er ikke kun et af sommerens mest solsikre rejsemål. Her findes desuden Europas reneste badevand og masser at se og opleve. Her finder du udflugttips, inspiration, tilbud og vores bedste hoteller på Cypern.

Grækenland - en ø for enhver smag

Måske er det den afslappede stemning og det behagelige klima. Eller den lækre mad med småretter, oliven og grillspyd. Lige meget hvad kan vi ikke få nok af den græske ø-verden. Her er alt, du behøver at vide for at finde din ø til sommer.

Rejs billigt til Cypern med TUI
Sommer 2020

Ferie næste sommer? Bestil nu

Allerede nu kan du sikre næste års sommerferie. Vælg mellem populære sommerdestinationer som Spanien, Grækenland, Cypern, Kroatien og Tyrkiet. Psst! Hold øje - vi opdaterer løbende hoteller og rejsemål.
Find sommerferien næste år

Vilkår

Generelle vilkår
Eventuelle priseksempler gælder pr. person. Der findes et begrænset antal pladser. Tilbuddene gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Eventuelle tillæg kan tilkomme. TUI tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Som udgangspunkt gælder tilbud kun charterpakkerejser (ikke rejser med rutefly), med mindre andet er nævnt.

Kampagne- og rabatkoder generelt
Du kan indtaste en kampagnekode i sidste step inden betaling, når du bestiller din rejse på tui.dk.
Rabatten gælder også på charterpakkerejser med sænkede priser, men kan ikke kombineres med andre kampagnekoder. Kampagnekoder kan kun benyttes på nye bestillinger.

Vilkår børnepriser

  • Tilbuddene er markeret som "Børnerabat" i prisspecifikationen i bookingprocessen
  • Fra-priserne gælder børn i alderen 2-11 år, som sover i ekstraseng på charterrejser med fuldt betalende voksne i ordinærsenge i værelset/lejligheden
  • Børnepriser gælder for et barn pr. bestilling med mindre andet er nævnt
  • Prisen gælder for rejser på både 1 og 2 ugers varighed. Børnepriser for øvrige perioder kan ses i bookingprocessen.
  • Begrænset antal pladser.