Billig sommerferie med TUI

Sommerferie 2018

Hvor skal du hen til sommer?

Sommersæson april - oktober

Er du ved at planlægge sommerens ferie? Vi har rejser for en hver smag - for familien, parret, træningsentusiasten og dem, der gerne vil efterlade pengepungen derhjemme og nyde godt af en charterferie med lækker All Inclusive.

Sommerens nyhed er Dubrovnik-kysten i Kroatien, hvor du bl.a. kan opleve Dubrovnik Old Town, kendt fra mange scener i den populære serie Game of Thrones.

Vil du ikke bruge for mange feriedage, kan vi anbefale at tage på miniferie til en af Europas mange storbyer.

Herudover kan du få inspiration til hotelvalg, da vi har lavet en top 6-liste over de mest populære hoteller - valgt af jer, vores kunder.

Bestil sommerferien 2018 nu og betal senere!

Stranden ved Blue Star Ravenala Attitude
Kampagnekode MAU18

Sommerferie på Mauritius

Få en ekstraordinær sommerferie på Mauritius. Lige nu giver vi 1.000,- rabat på det lækre hotel Blue Star Ravenala Attitude i juli og august. Brug blot koden MAU18 og bestil inden den 31. juli.
Se hotellet

Sommerferiefavoritter

Miniferie på Malta

Malta

Landet med den dramatiske historie, som har efterladt et ferielandskab med borge og romerske mosaikker midt i Middelhavet. På Malta bliver du mødt med en unik og varierende kultur, som gør din ferie mindeværdig.
Se mere her

Sommerens mest populære hoteller - her er jeres top 6!

Ferie med børn TUI

TUI Family Life

Hoteller hvor hele familien er i fokus, og som har et stort udvalg af aktiviteter og underholdning for store og små - sammen og hver for sig.
Læs mere her