Er du på udkig efter sol og varme?
Vi har rejser for en hver smag - for familien, parret, træningsentusiasten og dem, der gerne vil efterlade pengepungen derhjemme og nyde godt af en charterferie med lækker All Inclusive.

Aktuelle afbudsrejser
Vil du hurtigt til varmen, kan du altid tjekke vores store udvalg af billige afbudsrejser. Hvis du er klar på at rejse inden for kort tid, er der mange penge at spare.

Bestil sommerferien 2021 nu og få TUI´s tryghedsgaranti med for 0,-
Det kan som regel godt betale sig at være i god tid, og vil du gerne glæde dig til næste år med ro i sindet, kan du roligt bestille din ferie nu og ombestemme dig senere. Vi kalder det TUI´s tryghedsgaranti.

Bestil og rejs trygt med os
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg på rejsen. Her kan du læse om de vigtige tiltag, vi har gjort for både flyveturen, på hotellet og på rejsemålene.

Start sommerdrømmen her

Europas 10 bedste strande

Kan du bedst lide hvide, lavvandede sandstrande, eller er du mere til fine rullestenstrande med skvulpende bølger? Omkring Middelhavet i Europa findes der strande for enhver smag. Vi har samlet nogle af vores utimative sommerfavoritter her.
Stine Sørensen Stine Sørensen

TUI Blue For Two

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der vil tættere på rejsemålet og den du rejser med, til dig der vil værne om gamle traditioner og skabe nye. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Two, der tidligere hed TUI Sensimar.

Sådan arbejder TUI med bæredygtighed på rejsen

Det er ingen hemmelighed, at transport generelt og fly i særdeleshed er en belastning for vores planet. Men rejserne er også en gode, som de færreste af os er klar til at undvære. Så hvordan sikrer vi, at vores rejser i dag ikke ødelægger den verden, vi skal opleve i morgen? Her kan du læse mere om, hvad TUI gør for at sikre en mere bæredygtig turisme, samt hvad du selv kan gøre for at mindske dit aftryk under ferien.
Stine Sørensen Stine Sørensen

Sådan fungerer et corona-tilpasset hotel

Rejser til udlandet i sommeren 2020 blev udskudt i flere måneder, og de startede først i midten af juli. I pausen har rejsearrangører, flyselskaber og hoteller indført nye rutiner og forberedt sig grundigt på at gøre din ferie så sikker som muligt. Her kan du læse konkrete eksempler fra et af TUIs hoteller.
Noora Noora

TUI Blue For Families

TUI Blue er vores nye flagskib til dig, der ønsker at feriens indkvartering skal være en oplevelse i sig selv. Til dig der ved at poolen er børnenes foretrukne sted og at du trives bedst når hele familien er samlet. På TUI Blue findes der tre forskellige typer af hoteller. Her fortæller vi mere om TUI Blue For Families, som tidligere hed TUI Family Life.

Hoteller i Grækenland hvor All Inclusive indgår

Det, at man ikke skal spekulere over om lommepengene slår til, giver en virkelig skøn følelse i ferien. Sådan er det, når du bestiller ferie på et All Inclusive-hotel, hvor både mad og drikke indgår. Her har vi samlet nogle af vores bedste hoteller i det græske øhav, hvor All Inclusive indgår. Vælg mellem Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Anja Jensen Anja Jensen

The Hangout – forældrefrit på solferien

En træmole i aftenbelysning i den varme Middelhavsnat. Men hvad er det der sker derude? Det er teenagerklubben The Hangout der har Movie Night. Et af mange sjove aktiviteter som vores TUI Blue for Families-hoteller arrangerer for dem mellem 12 og 15 år.
Anja Jensen Anja Jensen

8 familiehoteller direkte ved stranden

På TUI Blue for Families har vi samlet alt det, du kan ønske dig til en god familieferie. Alt lige fra store poolområder til børneklubber, aktiviteter, restauranter, og fitness. Oven i dette er beliggenheden altid god! Her guider vi dig til vores TUI Blue familiehoteller direkte ved stranden.
Anja Jensen Anja Jensen

Lad dig bare friste af det græske øliv - vi forstår det godt!

Flyv direkte til de smukke græske øer til sommer. Benene op og nyd ferien med alt, hvad den indebærer. Det lyder lækkert, ikke?

Feriehilsner fra Kreta - En rejserapport fra TUI

Mange spørger os om, hvordan alt fungerer på vores rejsemål, nu når vi har åbnet op igen. Vi har derfor sendt et hold til Kreta for at rapportere om både feriefølelsen og de nye sikkerhedsforanstaltninger, der er indført for at gøre din rejse så tryg som muligt. Her kan du få et indblik i deres rejseoplevelse.

Husk at udfylde en PLF-formular inden afrejse til Kreta

PLF-formular inden afrejse

Husk, at du skal udfylde en PLF-formular senest 24 timer før afrejse til Grækenland.

Læs mere om denne her >>
Få en sikker ferie med TUIs velkomstkit på Kreta

Velkomstpakke ved ankomst

På bl.a. TUI Blue Atlantica Kalliston modtager du en velkomstpakke ved ankomst. Velkomstpakken skal være med til at sikre dig en tryg ferie. I pakken finder du bl.a. et mundbind, hånddesinfektion og engangshandsker.

TUI Blue Atlantica Kalliston Resort
På Kreta er det nemt at holde afstand

Let at holde sikker afstand

Hotellerne har gjort det nemt for gæsterne at holde den sikre afstand imellem sig - både ved poolen og ved stranden. Og her behøver du heller ikke at bære mundbind.

Se hotellet her >>
På Kreta kan du bestille digitalt

Digitale menuer

Alle menuer er gjort digitale, så du kan bestille mad og drikke via en QR-kode. Scan blot koden eller spørg hotelpersonalet.

Du kan godt forvente sikker service på Kreta med TUI

Sikker service

På vores hoteller på Kreta bærer både personalet og TUI-guiderne mundbind, så du trygt kan henvende dig til dem.

Maden på Kreta er stadig toplækker

Lækker mad som altid

Der er fortsat buffet på de fleste af vores hoteller, men de har alle indført en række sikkerhedsforanstaltninger, så både tryghed og hygiejne er i top.

Læs mere her >>

5 voksenhoteller på Cypern

Længes du efter en afslappende ferie med krystalklart badevand, skønne middage og kvalitetstid? Så er nogle af vores børnefrie hoteller på Cypern noget for dig. Uanset om du rejser med din kæreste, bedste ven eller mor. Læs videre og få vores bedste tips!
Anja Jensen Anja Jensen

Cypern - Middelhavets bedste badevand

At badevandet ved Cyperns strande er det reneste i Middelhavet, har Det Europæiske Miljøagentur EEA slået fast. For de tilrejsende betyder dette fantastiske udsigter. Denne udsigt bliver kun bedre, hvis den ses fra en udflugtsbåd. Fra havets overflade er det muligt at se 20-30 meter ned.
Laura Laura

De bedste familiehoteller på Cypern

Familievenlige Cypern er et af Middelhavets mest solsikre steder. Øen har alle grundingredienser til den perfekte børneferie, med smagsoplevelser der tilfredsstiller selv de mindste og mest kræsne gæster. Her er blandt andet strande, slotte og seværdigheder fra antikken. Her er også parker, vandaktiviteter, museer, bådture og is i lange baner. Det er nok til at forkæle hvem som helst. Her kan du se nærmere på de mest familievenlige hoteller på Cypern!
Anja Jensen Anja Jensen

Vin og vandring på Cypern

Cypern er bedst kendt for sine strande, men øen har mere at byde på end blåt vand og hvidt sand. Prøv f.eks. at vandre blandt mandeltræer, plukke appelsiner eller tag til vinsmagning. Her har vi samlet de bedste tips til en dag i Troodosbjergene.
Laura Laura

Vilkår

Generelle vilkår
Eventuelle priseksempler gælder pr. person. Der findes et begrænset antal pladser. Tilbuddene gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre rabatter. Eventuelle tillæg kan tilkomme. TUI tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Som udgangspunkt gælder tilbud kun charterpakkerejser (ikke rejser med rutefly), med mindre andet er nævnt.

Kampagne- og rabatkoder generelt
Du kan indtaste en kampagnekode i sidste step inden betaling, når du bestiller din rejse på tui.dk.
Rabatten gælder også på charterpakkerejser med sænkede priser, men kan ikke kombineres med andre kampagnekoder. Kampagnekoder kan kun benyttes på nye bestillinger.

Opgradering til flyklasse Dreamliner Plus for 0,-

 • Gælder alle rejser med TUI Airways Dreamliner til Thailand til vinter
 • Gælder så længe, der er plads / Begrænset antal pladser
 • Vælg Dreamliner Plus i bestillingsprocessen
 • Gælder kun nye bestillinger

Vælg All Inclusive for 0,- på De Kanariske Øer

 • Gælder alle rejser til de viste hoteller
 • Gælder afrejse i perioden 1/12 - 30/4 2021
 • Vælg All Inclusive under måltider ved bestilliing
 • Gælder kun nye bestillinger
 • Bestil senest 3/12

Kampagne og rabatkoder for krydstogt
Find vilkår for tilbud på krydstogt på vores side om krydstogt.

Vilkår børnepriser

 • Tilbuddene er markeret som "Børnerabat" i prisspecifikationen i bookingprocessen
 • Gælder kun på charterpakkerejser med charterfly
 • Fra-priserne gælder børn i alderen 2-11 år, som sover i ekstraseng på charterrejser med fuldt betalende voksne i ordinærsenge i værelset/lejligheden
 • Børnepriser gælder for et barn pr. bestilling med mindre andet er nævnt
 • Prisen gælder for rejser på både 1 og 2 ugers varighed. Børnepriser for øvrige perioder kan ses i bookingprocessen.
 • Begrænset antal pladser.

TUI´s tryghedsgaranti

Få ekstra tryghed for 0,-, når du bestiller din rejse hos TUI.

Generelle vilkår for vores tryghedsgaranti:

 • Gælder alle charterpakkerejser med afrejse senest 30/9 2021
 • Gælder ikke rejser med rutefly , "kun fly" eller ”kun hotel”
 • Gælder rejser bestilt på tui.dk eller via telefon 7010 1050
 • Gælder kun nye bestillinger f.o.m 24/9 2020
 • Almindelige købs- og betalingsvilkår gælder

Dette får du:

Ombooking for 0,-

 • Du kan frit ombooke din rejse frem til 40 dage inden afrejse (inden slutbetaling foretages)
 • Hvis du ombooker til en dyrere rejse, betaler du differencen
 • Hvis du ombooker til en billigere rejse, tilbagebetales differencen ikke
  Ved ombooking skal du kontakte vores kundeservice på telefon 7010 5050.

Afbestilling for 0,-

 • Ved afbestilling senest 60 dage inden afrejse får du hele rejsens beløb tilbagebetalt
 • Afbestilling kan kun ske hos vores kundeservice på telefon 7010 1050.

Er din rejse påvirket af Corona?

Er din rejse påvirket af Corona, bliver du kontaktet med forskellige valgmuligheder. Har du ikke fået ændret eller annulleret din rejse endnu, har du stadig mulighed for at komme afsted til med Udenrigsministeriets rejseguide som udgangspunkt. Vi følger instruktionerne fra de lokale myndigheder nøje og har selv lanceret yderligere forholdsregler for at sikre de bedste mulige rammer på din ferie.
Følgende vilkår gælder, hvis du vælger at bestille (eller beholde) en charterpakkerejse:

 • Mulighed for at ombooke eller afbestille din rejse uden ekstra omkostninger
 • Ved afbestilling tilbagebetales rejsen
 • Vælg tilbagebetaling via gavekort og få ekstra fordele

Du har altid ret til fuld tilbagebetaling, hvis din rejse annulleres. Vi kontakter alle vores kunder med information mulighederne og alternative tilbud. Vi beder venligst om jeres tålmodighed og forståelse for, at vi i disse tider har ekstra lang ventetid og henviser derfor til, I holder jer opdaterede her på tui.dk samt via e-mails fra os og så vidt muligt undgår at ringe til os.