Rejser
til
Sri Lanka

Pris fra

...

Hoteller

18

Prisniveau

Priseksempler fra Ahungalla
 • Middag på restaurantca. 125,-
 • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaLankesisk rupee (LKR)
 • Tidsforskel+4,5 timer
 • HovedstadColombo
 • SprogSingalesisk, tamil og engelsk
 • Befolkning21 200 000

Rejser til Sri Lanka

Sri Lanka

Du kan rejse til det tropiske ørige Sri Lanka hele året. Grønne bjerge og udflugter til templer og safariparker er en side af den eksotiske oplevelse. Fine hoteller ved palmefyldte strande er en anden.

Den ene dag bader du i havet, den næste går du rundt på gademarkedet med et mylder af cykler, eksotiske frugter og maddufte. Landets historie som britisk koloni gør, at alle taler engelsk, og det er let at komme omkring med tuk-tuk-taxi. Der er mange grund til at Sri Lanka ligger på førstepladsen i Lonely Planets liste over lande man bør besøge i 2019.

Udflugter til templer og krydderiplantager

Bag strandene frister grønne bjerge dækket af terrassemarker, buddhisttempler og teplantager. En særlig klenodie er Den Hellige Tands Tempel i Kandy. Ud for kysten kan du tage på hvalsafari og snorkle ved kroalrev. Indenfor rækkevidde af en dagsudflugt findes også nationalparker med elefanter og leoparder.

Flere fordele ved Sri Lanka

– Mindre jetlag end på andre rejsemål, tidsforskelle er 4,5 timer
– Lækker mad der er beslægtet med det indiske køkken, men også har oksekød foruden fisk, skaldyr, vegetariske curries, nødder og hele duftpaletten fra Sri Lankas berømte krydderiplantager.
– Alle TUIs hoteller har den bedste strandbeliggenhed
– Du bor på vestkysten hvor strandene er brede og klimaet perfekt i vinterhalvåret

Vælg et rejsemål

Under nedenstående links kan du læse om strande, ferieudbud og vores bedste hoteller:

 • Ahungalla – en af vestkystens fineste sandstrande. Vores nybyggede Riu-hotel med store pools passer til både par og børnefamilier
 • Bentota – stor, uberørt strand med vandsport i en lagune. Bo ved stranden med et miks af kolonistil og nyt design.
 • Hikkaduwa – populær badeby med dykning, snorkling, beach-partys og surferkultur
 • Negombo – en rigtig by med hoteller langs en sandstrand ved lagunen.
 • Mount Lavinia – udenfor hovedstaden Colombo med et klassisk hotel i kolonistil direkte ved stranden
 • Galle – charmerende by hvis hollandske fort er med på Unescos verdensarvsliste, samtidig med at der findes finde strande udenfor.
 • Waikai – fredeligt strandrejsemål udenfor Negombo med prisbilligt alt-i-et-hotel.
 • Wadduwa · eksklusivt hide-away med firestjernet hotel ved stranden
 • Kalutara · lille by med strand, tæt på hverdagslivet.

Vejret på Sri Lanka

På Sri Lanka er klimaet tropisk med gennemsnitstemperaturer hele året på omkring 30 grader i dagtimerne, og 27-28 grader i vandet. Kraftige men hurtigt overståede tropiske regnbyger kan forekomme hele året, men er mest almindeligt i sommermånederne. Her kan du se aktuel vejrprognose og årsstatistik for alle Sri Lankas rejsemål.

Vores rejsemål i Sri Lanka

Ahungalla

Ahungalla

2 Hoteller
Fra
Smuk mindre badeby ved en af vestkystens fineste strande. Du kan blandt andet bo på vores dejlige og populære Riu-hotel med store pools, spa og restauranter.
Bentota

Bentota

3 Hoteller
Fra
Hyggelig badeby ved en lang strand med mange former for vandsport og en lagune som nabo. Her kan du vælge mellem hoteller nær stranden, der blander kolonistil med moderne design.
Hikkaduwa

Hikkaduwa

1 Hoteller
Fra
En af landets mest populære badebyer, hvor du kan se frem til alt fra snorkling ved koralrev til gademarkeder, livlige strandpartys og mange surfere.
Kalutara

Kalutara

1 Hoteller
Fra
Myldrende by med fin sandstrand, shopping og restauranter, Men også lankesisk hverdagsliv med templer, fiskeri fra traditionelle både, frugt- og grøntsagsmarkeder.
Mount Lavinia

Mount Lavinia

1 Hoteller
Fra
Farverig badeby syd for Colombo. Du kan bo i et romantisk miljø på et gammelt kolonihotel ved stranden, kun et stenkast fra forlystelser og shopping.
Negombo

Negombo

3 Hoteller
Fra
En livli by på vestkysten med fiskerihavn, shoppinggader, smukke koloniale huse og fiskerestauranter. Men også en lang fin sandstrand og prisbillige hoteller med en god beliggenhed.
Wadduwa

Wadduwa

3 Hoteller
Fra
Fredelig badeby ved en af vestkystens fineste strande. Du kan bo direkte ved stranden på et elegant designet hotel med ayurveda-spa, vinkælder og havudsigt fra poolen.
Waikal

Waikal

3 Hoteller
Fra
Roligt strandrejsemål med prisbillige alt-i-et-hoteller til både par og familier. Du bor ved den lille by Waikal, kun syv kilometer fra den farverige by Negombo.
Nyhed
Galle

Galle

0 Hoteller
Fra
Charmerende by hvis ældste dele med den hollandske borg er med på Unescos verdensarvsliste. Samtidig kan du bo på et moderne hotel ved fine strande lige udenfor byen.
Vis alle (9)

Rejsetyper i Sri Lanka