Rejser
til
Sicilien

Pris fra

...

Hoteller

43

Prisniveau

Priseksempel fra Giardini-Naxos
 • Pizzaca. 85,-
 • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadRom
 • SprogItaliensk
 • Befolkningca. 5.000.000

Rejser til Sicilien

Cefalu

Sicilien har både badebyer, romantiske småbyer og byer, hvor borgerne samles på torvet i aftensolen. Du kan vandre, spille golf og dykke. Og smage på delikatesser fra øens store spisekammer. Blandt vores rejser til Sicilien finder du både familiære små hoteller og aktivitetshoteller.

Solens mad – og drikke

På Sicilien – Italiens største ø – får du en smagsprøve på alt hvad der er skønt italiensk. Strande med farverige parasoller, kirker med madonnabilleder, trattorier i smalle stræder. Og en madkultur der overgår det meste i verden. Du kan bestille sprøde pizzaer og friskfangede blæksprutter og skaldyr. På den bjergrige ø Sicilien trives vinrankerne, så her produceres mange gode vine.

Det kan du foretage dig på Sicilien

Blandt seværdighederne er der ruiner af græske templer i Siracusa, og på en af vores udflugter kan du tage med til Godfathers by, Forza d'Agro. Du kan også tage med på en bådtur til øerne Lipari og Stromboli. Taormina er jo en seværdighed i sig selv, som den ligger som en filmkulisse oppe på en klippe. Her finder du det meste, når det drejer sig om shopping og hyggelige restauranter.

Vælg rejsemål

Under nedenstående links kan du læse mere om vores rejser til Sicilien – om strande, shopping, forlystelser og de bedste hoteller:

 • Giardini-Naxos – både lavvandede strande og siciliansk hverdagsliv, både lejlighedshoteller og familievenlige hoteller med aktiviteter.
 • Cefalu – middelalderstræder, gelaterier og en sandstrand midt i byen.
 • Taormina – romantiske restauranter og en svævebane ned til stranden.
 • Taormina Mare – bydelen ved havet med lidobad og restauranter.
 • Siracusa – isbarer, keramik og antikke seværdigheder.
 • Letojanni – rolig badeby nær Taormina, hvor italienerne gerne selv holder ferie.
 • Palermo – Siciliens hovedstad med smukke paladser, food trucks og kirker med guldmosaik
 • Catania – pompøse katedraler og smarte trattoriaer med vulkanen Etna som baggrund
 • Noto – Siciliens måske smukkeste by med barokpaladser, klokketårne og katedraler
 • Campofelice di Roccella – lille by omgivet af citruslunde, med lang strand og golfbane

Bestil et krydstogt til Sicilien

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Sicilien. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til Sicilien, Italiens største ø, er der mange muligheder. Øen er fuld af smagsoplevelser, sol, badning, historiske byer og steder. Se det græske tempel i Siracusa eller følg med til Godfathers by Forza d'Agro. Sicilien byder på endeløs kultur, historie og drmatiske landskaber. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet.

Vores rejsemål på Sicilien

Cefalù

Cefalù

4 Hoteller
Fra
Romantisk middelalderby, hvor de charmerende stræder er nærmeste nabo till en fin badestrand. Rundt om hvert et gadehjørne er der trattorier, småbutikker og kulturmindesmærker.
Giardini-Naxos

Giardini-Naxos

12 Hoteller
Fra
En lille hyggelig by med siciliansk hverdagsliv, lange strande, restauranter og kaffebarer. Du kan vælge mellem alt fra charmerende små lejlighedshoteller til familievenlige strandhoteller
Letojanni

Letojanni

2 Hoteller
Fra
Elegant rejsemål ved havet nedenfor Taormin, med kilometerlang strand, palmefyldt strandpromenade, en skøn og afslappet stemning samt mange førsteklasses restauranter.
Siracusa

Siracusa

2 Hoteller
Fra
Sol, badning og seværdigheder i skøn forening. Her bor du fredeligt ved havet lige udenfor Santa Lucias by Siracusa, med dens antikke ruiner, kirker, isbarer og folkeliv.
Taormina

Taormina

8 Hoteller
Fra
Romantisk lille by beliggende på en klippe over Naxosbugten, med stræder, designbutikker og spisesteder i bedste Bella Notte-stil. En svævebane fører ned til de fine strande.
Taormina Mare

Taormina Mare

2 Hoteller
Fra
Badeby ved strandene nedenfor den romantiske by Taormina. Her kan du vælge mellem flere hoteller ved stranden og det tager kun fem minutter med svævebane til Taormina.
Nyhed
Catania

Catania

2 Hoteller
Fra
I Catania, Siciliens andenstørste by efter Palermo, blandes pompøse katedraler med smarte trattoriaer. Lige i nærheden ligger den majestætiske vulkan Etna.
Nyhed
Palermo

Palermo

7 Hoteller
Fra
Siciliens hovedstad er blevet frisket op og er en charmerende blanding af smukke paladser, madboder og kirker med guldmosaikker. Badebyen Mondello har et glimt af tidligere tider.
Nyhed
Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella

3 Hoteller
Fra
En lille by blandt citruslunde på det nordlige Sicilien, med en lang strand og en golfbane. Tæt på middelalderbyen Cefalù og storbyen Palermo.
Nyhed
Noto

Noto

1 Hoteller
Fra
Blandt citruslunde og oliventræer ligger Noto, siciliens måske smukkeste by med barokpaladser, klokketårne og katedraler, der lyser op i gyldne farver i solnedgangen.
Vis alle (10)

Rejsetyper i Sicilien