Når du bestiller

Det er vigtigt for os, at du kan bestille og glæde dig til din drømmeferie som normalt. Derfor har vi tilpasset vores udvalg af rejser så de matcher både dine og vores forventninger i forhold til lokale og internationale bestemmelser. Din ferie skal være rar og ansvarlig.

 • Altid pengene retur

  Vi følger altid Udenrigsministeriets rejseanbefalinger og flyver derfor ikke til rejsemål, som frarådes. Bliver din rejse aflyst pga. rejseanbefalingerne sørger vi selvfølgelig for at tilbagebetale dine penge (minus evt. tilkøbte forsikringer).

  Med andre ord; du kan trygt bestille din rejse hos os, da vi sikrer, at du kan få dine penge retur, hvad enten vi aflyser rejsen eller hvis du selv vælger at afbestille. Se vilkår for afbestilling her

 • TUI´s tryghedsgaranti - ombooking eller afbestilling til 0,-

  Lige nu tilbyder vi ombooking eller afbestiling for 0,-, hvis du bestiller en charterpakkerejse til efteråret, til vinter eller til næste sommer. Vi kalder det TUI´s tryghedsgaranti. Se vilkår *

 • Vælg den rigtige rejseforsikring

  Uanset hvor din ferie går hen, anbefaler vi altid, at du tjekker op på din rejseforsikring. Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, kan du med fordel vælge rejseforsikringen fra Allianz, som er skræddersyet til en tryg og sikker ferie. Se mere her.

  Herudover kan det også være en god idé at overveje en afbestillingsforsikring, som sikrer dig, hvis du af den ene eller anden årsag bliver forhindret i at rejse.
  Se mere her.

 • Hvis du bliver syg med Corona på din rejse

  Nu bliver det endnu mere trygt at rejse med TUI. Vi indfører nu et yderligere tiltag, så du kan rejse og opleve verden igen på en så tryg måde, som overhovedet muligt. Dette tiltag kalder vi COVID CARE.

  Alle gæster, der rejser med os frem til 31. oktober 2021, er automatisk berettigede til medicinske undersøgelser og lægehjælp på destinationen, hvis de bliver syge med COVID-19.

  TUI tager sig af alle udgifter ved COVID-19-tests, og vi flyver dig hjem, hvis du får brug for lægehjælp i Danmark.

  Læs mere om COVID CARE her.