Rejser
til
Cypern

Pris fra

...

Hoteller

60

Prisniveau

Priseksempler fra Ayia Napa
 • Pizzaca. 95,-
 • 1 liter vandca. 10,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel+1 time
 • HovedstadNicosia
 • SprogGræsk, tyrkisk
 • Befolkning1 170 000

Rejser til Cypern

Cypern

Vores rejser til Cypern bringer dig til en af Middelhavets mest solsikre øer, med bløde sandstrande og krystalklart turkist vand. Rejser du med os vælger du mellem øens bedste rejsemål og mange hoteller med moderne indretning, børneaktiviteter, træningsmuligheder og strandbeliggenhed. Deriblandt to TUI Blue For Families.

Sandstrande, dykning og vingårde

Cypern har masser at byde på, uanset om du drømmer om bådudflugter, dykning, shopping eller antikkens kultur. Dem der kan lide mountainbiking, naturvandringer, natteliv eller vingårdsture, har også meget at se frem til.

Hoteller ved strandene

Her vælger du mellem moderne hoteller, der passer til at fra den store slægtsferie til rejser med venner eller den lille familie. At hotellerne ligger ved strande der har Euopas reneste badevand (ifølge EUs årlige rapport), gør det perfekt til alle der kan lide at bade.

Vælg et rejsemål

Under nedenstående links kan du læse mere om strande, ferieudbud og vores bedste hoteller på Cypern:

 • Nissi Beach er ofte er med på toplister over verdens bedste strande. Her ligger vores TUI Family Life Aeneas by Atlantica med Bamseklubben, træningstimer og stort fokus på mad og drikke. Her kan du rejse til fra april til oktober.
 • I Ayia Napa finder du lidt af det hele: strandliv, klipper, antikke kulturskatte og pulserende natklubber. Her kan du rejse til hele året.
 • Fig Tree Bay har et lidt roligere tempo og mange hoteller direkte ved stranden. Her kan du rejse til fra april til oktober.
 • Limassol passer til dem, der ønsker trendy barer og lækre butikker. Her kan du rejse til hele året.
 • Verdensarvsbyen Pafos. er en en vellykket kombination af moderne cityliv og antikke ruiner.
 • Aphrodite Hills er rejsemålet for dig, der vil bo luksuriøst, et stenkast fra golfbanen. Her kan du rejse til hele året.

Hoteller der giver dig mere

Hvis du rejser med en familie med blandede aldre, er det vores to TUI Blue For Families der giver dig mest. Med alt fra træninslektioner til udendørs bio for teenagerne. En rolig og skøn atmosfære til dem der rejser uden børn, findes på vores TUI Blue For Two.

Udflugter med udlejningsbil

Drop stranden en dag og oplev mere af Cypern. Her kan du indsamle ferieminder blandt keramikværksteder, vingårde og taverner med trækulsgrillede spedialiteter. Her kan du enten tage til med vores udflugter, eller ved at leje en udlejningsbil for en eller flere dage.

Både charter og rutefly

Cypern har sin højsæson i sommerhalvåret, og da kan du rejse hertil med vores bevekmme charterfly på cirka 4 timer. Hele året kan du bestilles vores pakkerejser med hotel, rutefly og fleksible rejselængder. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øen, men du kan altid kontakte vores TUI Service Center via TUI-appen, telefon eller sms.

Vejret på Cypern

Cypern er en af Middelhavets mest solsikre øer med i gennemsnit 340 solskinsdage om året. I april og begyndelsen af maj er det forsommervarmt og badebart, selv om badetemperaturen er begrænset. Fra midten af maj til august er det højsommer med temperaturer omkring de tredive grader. Varmen holder sig længe, i september og oktober er det stadig sommervarmt, nogle gange også ind i november måned, men med noget køligere aftener. December er den koldeste måned og i januar-marts er der en del regn, men sjældent flere dage i træk. Her kan du se vejrtabeller for Cypern.