Rejser
til
Tenerife

Pris fra

...

Hoteller

64

Prisniveau

Priseksempler fra Playa de las Americas
  • Pizzaca. 55,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 890.000

Rejser til Tenerife

Tenerife

Rejs til Tenerife, så bliver feriens muligheder nærmest uendelige. Når du ikke vil ligge på stranden, kan du shoppe, gå i spa, tilbringe en dag i vandlandet Siam Park, tage på spektakulære naturudflugter og spise tapas eller skaldyrspaella.

Mange forskellige klimazoner

Tenerife er den kanariske øgruppes største ø, med varieret natur og spændende udflugtsmuligheder. På den solsikre sydlige del blomstrer kaktusser i halvørkenen, mens nordkysten er frodig og byder på vin, bananer og tomater. Derimellem ligger den 3.718 meter høje vulkan Teide, omgivet af lavasletter og pinjeskove.

At se og opleve på Tenerife

Det helt naturlige udflugtstips er selvfølgelig at opleve Teide. Men du kan også bestille delfinsafari, ørundtur, bådture og billetter til det gigantiske vandland Siam Park i thailandsk stil. Rejser du hertil i vinterhalvåret, kan du også kombinere Tenerife med en uge på naboøen La Gomera.

Rejsemål på Tenerife

Under nedenstående links kan du læse mere om strande, ferieudvalg og vores bedste hoteller:

ÅRET RUNDT KAN DU VÆLGE:

I VINTERSÆSONEN DESUDEN:

  • Alcala – fredelig strandby med femstjernet TUI Sensatori-hotel
  • Las Caletillas – lille og fredelig by lige syd for øens hovedstad Santa Cruz

Både charter- og rutefly

I vinterhalvåret har Tenerife sin højsæson og da foregår rejserne med vores bekvemme charterfly direkte fra flere lufthavne i Danmark. Året rundt kan du desuden vælge vores pakkerejser med rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øen, men du kan altid kontakte vores TUI Service Center via TUI-appen, telefon eller sms.

Vi tilbyder dig en covid-19 test

Den spanske regering kræver fra 23/11 2020, at der skal fremvises en negativ covid-19 test (PCR-test), som ikke må være mere end 72 timer gammel ved indrejse. Skulle det stadig være aktuelt, når du skal rejse med TUI til De Kanariske Øer, sørger vi selvfølgelig for, at du kan bestille en gratis test hos os. Læs mere her

Vores rejsemål på Tenerife

Las Caltillas

Las Caltillas

1 Hoteller
Fra
Slap af og nyd den rolige atmosfære ved strande og fiskerestauranter, samtidig med at du kun bor et kvarter fra shopping, kultur og forlystelser i øens hovedstad Santa Cruz.
Alcala

Alcala

1 Hoteller
Fra
Lille badeby hvor du kan bo på vores Gran Melia Palacio de Isora, der er et af øens bedste hoteller med fem pools, seks restauranter og separate zoner til par og familier.
Los Cristianos

Los Cristianos

9 Hoteller
Fra
Småbystemningen har gjort Los Cristianos til manges favorit på sydkysten. Samtidig ligger denne perle nær Playa de las Américas shopping og hektiske natteliv.
Los Gigantes

Los Gigantes

8 Hoteller
Fra
Hyggelig badeby på vestkysten med flere strande. I vinterhalvåret er der både et TUI Blue for voksne uden børn og et familievenligt TUI Suneo
Playa de Fañabé

Playa de Fañabé

6 Hoteller
Fra
Et af øens mest elegante rejsemål med to strande, promenadestrøg langs havet, gode restauranter og golfbane i nærheden. Blandt mange fine hoteller findes to femstjernede RIU-hoteller.
Playa Paraiso

Playa Paraiso

2 Hoteller
Fra
Et lidt mindre rejsemål med strand i en beskyttet vig lige udenfor sydkystens større nabobyer. Her findes et familievenligt RIU-hotel og store pools med havudsigt.
Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz

17 Hoteller
Fra
En charmerende badeby neden for Orotavadalens grønne skråninger. Bad i elegante havvandspools og nyd Tenerifes måske bedste restaurantudbud.
Playa de las Américas

Playa de las Américas

20 Hoteller
Fra
Det største og livligste rejsemål på det solrige sydlige Tenerife. Med flere strande, strandpromenade, shoppingcentre, restauranter, natteliv og hoteller for enhver smag.
Vis alle (8)

Rejsetyper i Tenerife

Anbefalede hoteller - Tenerife