Job hos TUI

Sammen skaber vi fremtidens feriedrømme!

At virkeliggøre rejsedrømme er visionen som inspirerer os hos TUI. Hvert år har over 1 million nordboer tillid til, at lade os arrangere nogle af deres vigtigste dage om året: Ferien, tiden på året hvor alt skal være i orden.

Men én samlet vision betyder ikke, at alle udfører samme arbejde. Hos os kan du arbejde som guide, børneguide, stewardesse eller rejseskonsulent. Du kan også arbejde som pilot, IT programmør, controller, rejseproducent, art director, informationsmedarbejder og meget mere. Det indebærer unikke muligheder for en intern karriere og personlig udvikling. Fra dag ét bliver du en del af et team, som samlet løser udfordringer og altid støtter hinanden. Oveni købet får du sammenhold, erfaringer og ofte venner for livet.

Vi er et innovativt firma, som aldrig lader os nøje med gårsdagens fremgang, men konstant søger nye muligheder. I det arbejde er kunden vores øverste chef, mens kreative medarbejdere er den vigtigste ressource. En branche i stadig fornyelse skaber muligheder for at udvikles og vokse. Hele vores organisation stræber lige nu efter at blive ledende indenfor online og digitale kanaler. Et andet fokus er også at bygge broer til vores søsterselskaber i verdens største rejsearangør TUI Group.

Vil du være med til at skabe fremtidens oplevelsesorganisation?