Rejser
til
Rhodos

Pris fra

...

Hoteller

76

Prisniveau

Priseksempler fra Rhodos by
 • Pizzaca, 65,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel+1 time
 • HovedstadAthen
 • SprogGræsk
 • Befolkning10 750 000

Rejser til Rhodos

Stranden St Pauls Bay på Rhodos

Mangfoldige Rhodos ligger altid i top på Grækenlandselskernes lister. Her er noget for børnefamilier, kulturinteresserede, strandløver, partyanimals og naturvandrere. Vores hotelkoncepter hjælper dig med at give rejsen det rette indhold.

Solsikre strande
Rhodos er den største ø i øgruppen Dodekaneserne (Tolvøerne) længst mod syd i det Ægæiske hav. Det er det hjørne af den græske øverden, der har flest soldage om året. Der er fine strande rundt om hele øen. Indlandet er kuperet og grønt med charmerende byer, olivenlunde og citrusplantager.

At se og foretage sig på Rhodos
I Rhodos by og Lindos kan du gå rundt blandt antikke templer og velbevarede paladser fra Middelalderen. Samtidig følger øen med tiden. I hovedstaden er der mærkevarebutikker, trendy restauranter og beach clubs. Tjek vores udflugter for flere tips.

Vælg et rejsemål
Under nedenstående links kan du læse om vores rejser til Rhodos – strande, ferieudvalget og de bedste hoteller:

 • Kolymbia – med lang strand og mange af vores meste populære hoteller. Her findes TUI Blue For Families og Blue Star, men også TUI Blue For Two, der henvender sig til voksne
 • Ixia – veludviklet badeby nær Rhodos by
 • Rhodods by – med restauranter, natteliv, kulturhistorie og to lange strande
 • Kalithea – fredelig oase med De Luxe- og All Inclusive-hoteller
 • Faliraki – med øens måske bedste strand, vandpark og spændende natteliv
 • Lindos – den hvide by med hyggelige stræder og sit eget akropolis højt over strandene
 • Lardos – traditionelt byliv og strande med krystalklart vand
 • Kiotari – moderne hotel nær en idyllisk by
 • Plimmiri – strandby på det landlige Rhodos med et Magic Life-hotel til træningsentusiaster.
 • Pefkos – charmerende fiserby med fine strande.

Bestil et krydstogt til Rhodos

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Rhodos. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. Oplev mangfoldigheden den græske øverden har at byde på. Øerne har en enestående historie og kultur. Det antikke møder det nye og smukke strande ligger tæt på gamle byer. Rhodos er stedet i den græske øverden med slest solskinsdage pr. år Indlandet er kuperet og grønt med charmerende byer og olivenlunde. Rhodos by byder på et godt natteliv, mange restauranter og beach clubs. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet

Vores rejsemål på Rhodos

Faliraki

Faliraki

7 Hoteller
Fra
Her ligger en af Rhodos fineste sandstrande, en stor vandpark, restauranter og natteliv. Hvis du ønsker lidt afveksling, er der kun ca. 10 km til Rhodos by.
Ixia

Ixia

18 Hoteller
Fra
Alsidig badeby med en lang strand, vandsport og mange restauranter, nogle km fra Rhodos by. Her er meget at foretage sig og mange gode hoteller til både par og familier.
Kallithea

Kallithea

5 Hoteller
Fra
Et fredfyldt rejsemål lige syd for Rhodos by. Her kan du se frem til barfodsluksus i form af flere og store eksklusive resorthoteller, hvoraf nogle er med All Inclusive
Kiotari

Kiotari

6 Hoteller
Fra
By og badekyst lidt syd for den smukke hvide by Lindos. Her kan du vælge mellem moderne hoteller med mange faciliteter i et roligt og landligt miljø lige udenfor byen.
Kolymbia

Kolymbia

8 Hoteller
Fra
Fredelig badeby med lang strand og nogle af Rhodos bedste hoteller. Her ligger vores flagskib TUI Blue For Families med Bamseklub og et TUI Blue til voksne uden børn.
Lindos

Lindos

7 Hoteller
Fra
Rhodos mest fotograferede by med snoede stræder, hvide huse og et akropolis med antikke ruiner. Vores førsteklasses hoteller ligger ved strandene lige udenfor Lindos.
Rhodos by

Rhodos by

16 Hoteller
Fra
Byen der er dronning af Rhodos, byder på lange strande, shopping, natteliv og middelalderatmosfære i den gamle bydel. Vi har hoteller for enhver smag og pengepung.
Plimmiri

Plimmiri

2 Hoteller
Fra
I landlige omgivelser på det sydlige Rhodos ligger en af øens bedste strande. Direkte ved den ligger vores moderne Magic Life-hotel med All Inclusive og sportsaktiviteter.
Lardos

Lardos

3 Hoteller
Fra
Fredfyldt kyst hvor du bor ved havet lige syd for Lardos, i afstressende og landlige omgivelser. Selve den charmerende by Lardos ligger nogle kilometer oppe i bjergene.
Pefkos

Pefkos

4 Hoteller
Fra
Hyggelig fisker- og badeby på det sydlige Rhodos, nær den hvide by Lindos. Her kan du slappe af og du er tæt på flere fine strande og græske taverner.
Vis alle (10)

Rejsetyper i Rhodos

Anbefalede hoteller - Rhodos