Rejser
til
Mallorca

Pris fra

...

Hoteller

71

Prisniveau

Priseksempler fra Alcudia
 • Enkel middagca. 120,-
 • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SprogSpansk
 • Befolkningca. 895.000

Rejser til Mallorca

Cala Blanca.

Mallorca har alt – fra familievenlige strande til charmerende byer, tempofyldte badebyer, spa-anlæg, træningshoteller og storbyen Palma. Vi har hoteller med den bedste beliggenhed, uanset om du rejser med børn, din partner, vennerne eller hele den store familie.

Kilometerlange strande og tapasbarer

Mange ting gør Mallorca unik. Som den 14 kilometer lange strand i Alcudia og den gamle sporvogn mellem Soller og havet. Eller vingårdene og serpentinervejene ved Deia og Valldemossa. For ikke at nævne storbyen Palma med sine tapasbarer, jugendfacader, designbutikker og den store katedral.

Ferie på et sølvfad

Og man må ikke glemme, hvor bekvemt og velordnet det hele er på Mallorca. Velholdte strande, strandpromenader, smidige transportmidler, cykel- og dykkerfirmaer, vandrestier og golfbaner – her findes alt. Samt selvfølgelig vores nøje udvalgte hoteller til alle slags rejsende, fra børnefamilier til par, fra unge til seniorer og fra prisjagere til livsnydere.

Vælg et rejsemål

Under nedenstående links, kan du læse mere om strande, ferieudbud og vores bedste hoteller:

 • Alcudia – med 14 km sandstrand og vores mest familievenlige hoteller som TUI Blue Alcudia Pins.
 • Cala Mayor – tæt på Palma med lækre hoteller til voksne uden børn.
 • Palma de Mallorca - øens spændende hovedstad med shopping, mauriske borge, tapasbarer og strandpromenade.
 • Playa de Palma – gode hoteller ved stranden, med storbyen Palma indenfor en kort busrejse.
 • Illetas – elegant og fredelig, otte kilometer vest for Palma.
 • Ca’n Pastilla – i Palmabugten med et
  bredt ferieudvalg.
 • Cala d'Or – lille by på østkysten med marina, badevige og parhotellet TUI Blue Rocador.
 • Palma Nova – med tre strande og hoteller med aktiviteter.
 • Porto Cristo – charmerende badeby ved Dragegrotterne på østkysten.
 • Santa Ponsa – mellemstor badeby i en bugt nær bjerge og golfbaner.
 • Cala Millor – mangfoldig med fin strand på østkysten.
 • Sa Coma – fredeligt baderejsemål med lavvandet strand.
 • Puerto de Soller – hyggelig havneby med sporvogn til byen Soller.
 • Cala Ratjada – mellemstor badeby med tre strande og et parhotel.
 • Camp de Mar – lille badeby med fredelig havbugt.
 • Serra de Tramuntana – Mallorcas bjergkæde med byer som Valldemossa, Alaro og Mancor de la Vall.

Både charter- og rutefly

I sommerhalvåret har Mallorca sin højsæson og da foregår rejserne med vores bekvemme charterfly direkte fra flere lufthavne i Danmark. Året rundt kan du desuden vælge vores pakkerejser med rutefly. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øen, men du kan altid kontakte vores TUI Service Center via TUI-appen, telefon eller sms.

Vores rejsemål på Mallorca

Alcúdia

Alcúdia

18 Hoteller
Fra
Mallorcas største rejsemål med en 14 km lang strand og et gigantisk udbud af aktiviteter og forlystelser. Her findes familiehoteller, der har noget for alle aldre.
Ca'n Pastilla

Ca'n Pastilla

4 Hoteller
Fra
Mangfoldigt og mellemstort rejsemål i Palmabugten, med fine strande, kaffebarer, butikker og gågader. Her bor du mindre end en halv times kørsel fra storbyen Palma.
Ca'n Picafort

Ca'n Picafort

0 Hoteller
Fra
Hyggelig badeby med fin strand og et passende udvalg af shopping og restauranter. Samtidig bor du tæt på det endnu større og livligere naborejsemål Alcudia.
Cala Mayor

Cala Mayor

3 Hoteller
Fra
Hyggeligt, mellemstort strandrejsemål blot nogle kilometer fra storbyen Palma. Her kan du vælge mellem flere fine voksenhoteller direkte ved den finkornede sandstrand.
Cala Mesquida

Cala Mesquida

0 Hoteller
Fra
Fredeligt lille rejsemål på det nordøstlige Mallorca, med en af øens smukkeste strande. Her kan du bo femstjernet eller på lejlighedshotel.
Cala Millor

Cala Millor

3 Hoteller
Fra
En mangfoldig badeby ved en af Mallorcas fineste strande. Et godt udvalg af shopping, restauranter og forlystelser. Ligger på østkysten, ikke langt fra de berømte "Dragegrotter".
Camp de Mar

Camp de Mar

1 Hoteller
Fra
Fredelig badeby i en naturskøn bugt på det sydvestlige Mallorca. Her kan du bo direkte ved stranden og samtidig kun have nogle få hundrede meter til en af øens bedste golfbaner.
Illetas

Illetas

1 Hoteller
Fra
En fredelig ferieby med fine strande, flere førsteklasses hoteller og snoede smågader nær populære Portals Nous, og kun ti kilometer fra storbyen Palma.
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

8 Hoteller
Fra
Palma har alt der hører sig til en spansk storby – shopping, mauriske borge, en pompøs katedral, tapasbarer, udendørs diskoteker og en strandpromenade med luksusyachts.
Playa de Palma

Playa de Palma

12 Hoteller
Fra
Farverigt rejsemål for dig, der vil bo ved en af øens bedste strande, nær vandsport og forlystelsesliv, og samtidig være tæt på storbyen Palma.
Puerto Pollensa

Puerto Pollensa

0 Hoteller
Fra
Charmerende lille by, der giver dig en afslappende ferie nær stranden og gode fiskerestauranter. Strandpromenaden og lystbådehavnen skaber en atmosfære af en klassisk badeby.
Sa Coma

Sa Coma

3 Hoteller
Fra
Fredelig og harmonisk badeby med lavvandet strand og restauranter ved havet. Du bor på østkysten nær Cala Millor, og blandt hotellerne findes et Splash med vandpark.
Santa Ponsa

Santa Ponsa

1 Hoteller
Fra
Mangfoldigt rejsemål i sydvest, med mange restauranter og en fin sandstrand i en bekyttet bug. Du bor ganske tæt på storbyen Palma, omgivet af grøn natur og flere golfbaner.
Puerto de Sóller

Puerto de Sóller

1 Hoteller
Fra
Stemningsfuld havneby neden for bjergene på det vestlige Mallorca, med lang strand og hyggelige restauranter. På ti minutter kan du tage sporvognen til den idylliske by Sóller.
Porto Cristo

Porto Cristo

1 Hoteller
Fra
Elegant badeby med gyldne strande og mange gode restauranter ved den hyggelige havn. Lige i nærheden ligger Dragegrotterne, en af Mallorcas største seværdigheder.
Portals Nous

Portals Nous

0 Hoteller
Fra
En af øens mest eksklusive badebyer med trendy udesteder i den store lystbådehavn Puerto Portals. Du bor i gåafstand til både havnen, stranden og golfbanen.
Cala d'Or

Cala d'Or

4 Hoteller
Fra
Hyggelig lille by på østkysten med fin marina, mange restauranter og flere små strande i badebugter. Både rejsemålet og vores hotellet passer godt til par, der rejser uden børn.
Paguera

Paguera

0 Hoteller
Fra
Hyggelig badeby på det sydvestlige Mallorca, med tre fine strande, en lang indkøbsgade, restauranter, vandsport og et hotel med drømmebeliggenhed mellem stranden og hovedgaden.
Cala San Vicente

Cala San Vicente

0 Hoteller
Fra
Harmonisk lille ferieby på Mallorcas nordspids. Ligger ved det klare blå hav i en frodig dal, omgivet af kalkstensklipper, pinjetræer og fine små sandstrande.
Cala Ratjada

Cala Ratjada

1 Hoteller
Fra
Hyggelig og tilpas stor badeby på østkysten, hvor du bor nær tre strande, fiskerihavn, natteliv og mange gode restauranter. Vores hotel ligger direkte ved havet og er designet til par.
Palma Nova

Palma Nova

5 Hoteller
Fra
Et af Mallorcas mest afvekslende rejsemål med tre fine strande, shopping, restauranter og forlystelsesliv. Desuden bor du tæt på storbyen Palma, golfbaner og bjergene.
Nyhed
Serra de Tramuntana

Serra de Tramuntana

5 Hoteller
Fra
Med TUI kan du vælge mellem udvalgte hoteller flere steder i Serra de Tramuntana, fra førsteklasses landlige hoteller til personlige boutique-hoteller midt i byer med gåafstand til den lokale bager. Velkommen til en anden side af Mallorca.
Vis alle (22)

Rejsetyper i Mallorca