Rejser
til
Dubai/Forenede Arabiske Emirater

Pris fra

...

Hoteller

31

Prisniveau

Priseksempler gælder Dubai
 • Pizzaca. 35,-
 • 1 liter vandca. 3,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaDirham (AED)
 • Tidsforskel+3 timer
 • HovedstadAbu Dhabi
 • SprogArabisk
 • Befolkning9 270 000

Rejser til Dubai/Forenede Arabiske Emirater

Dubai/Forenede Arabiske Emirater

I Dubai findes alt man kan ønske sig til en solferie med meget indhold. Fine strande, imponerende hoteller og perfekt shopping. Ultramoderne skyskrabere blandes med en flig af Orienten. Det solsikre klima og flyvetiden på kun seks timer er andre detaljer der gør, at du også kan rejse til Dubai på miniferie over en weekend eller en uge.

Dubai og naboemiraterne ligner ikke andre rejsemål. Selve Duabi er en storby, hvor forskellige nationaliteter og kulturer mødes. Spektakulære bygningsværker rejser sig side om side med moskeer og orientalske paladser. Her findes restauranter med alverdens køkkener og shoppingcentre med flere tusinde butikker. Samtidig kan du slappe af og nyde livet på de fine hoteller ved de lyse sandstrande.

Hoteller for enhver smag

 • Hoteller i Dubai: Vælg mellem tre bydele. Den rolige hotelbydel Bur Dubai, den fashionable badeby Dubai Jumeirah Beach eller Downtown Dubai, nær de store seværdigheder.
 • Ajman er mindre og mere rolig end sine naboemirater Dubai og Sharjah. Du kan blandt andet vælge at bo på et femstjernet hotel ved stranden og tage på udflugter til Dubai.
 • I fredelige Ras al Khaimah, 80 km fra Dubai, har vi Deluxe-hoteller af højeste klasse.
 • Sharjah er Dubais nærmeste naboemirat med mange prisbillige mellemklassehoteller.
 • I Fujairah bor du på et fint resorthotel ved stranden til det Indiske Ocean.
 • Abu Dhabi er en glitrende storby med et stort udvalg af shopping, udeliv og førsteklasses hoteller.

Seværdigheder og shopping
Der er meget at foretage sig i Dubai for dem, der vil opleve mere end strandene. I verdens største shoppingcenter Dubai Mall findes der foruden 1.200 butikker, både skøjtebane og hajakvarium. Du kan tage på jeepsafari i ørkenen og strejfe omkring i guldsouken. Måske vil du opleve den kunstige ø The Palm Jumeirah i virkeligheden. Eller drikke Afternoon Tea på luksushotellet Burj al Arab. Læs mere under ovenstående links.

Verdens største passagerfly
Du kan flyve direkte til Dubai med verdens største passagerfly, Emirates Airbus A380. Dermed kan du rejse til Dubai, selv om du kun vil være væk i en uge eller fire-fem dage. Perfekt hvis du overvejer en miniferie med lidt sol, badning og shopping.

Vores rejsemål i Dubai/Forenede Arabiske Emirater

Abu Dhabi

Abu Dhabi

2 Hoteller
Fra
En lige så glitrende storby som Dubai, med lange drømmestrande, luksushoteller, shoppinggallerier, markeder, Formel 1-bane og det modernistiske kunstmuseum Louvre Abu Dhabi.
Bur Dubai

Bur Dubai

9 Hoteller
Fra
Rolig, men centralt beliggende hotelbydel, hvor du finder mange af vores billigste hoteller i Dubai. Der er ca. 15-30 minutters kørsel til strand, shopping og seværdigheder fra Bur Dubai.
Downtown Dubai

Downtown Dubai

3 Hoteller
Fra
De hotteste og mest futuristiske kvarterer i Dubai City, kendt blandt andet for shoppingcentret Dubai Mall med indendørs skibakke og verdens højeste bygning Burj Khalifa.
Ajman

Ajman

3 Hoteller
Fra
Her i det mindste af halvøens emirater kan du bo på et femstjernet spahotel midt på stranden. Og samtidig kan du kombinere afslapning med udflugter til Dubai.
Dubai Jumeirah Beach

Dubai Jumeirah Beach

13 Hoteller
Fra
Dubais egen badeby med lange, lyse strande, shopping, spændende restauranter og verdensberømte landemærker som Palmeøen og det sejlformede luksushotel Burj al Arab.
Fujairah

Fujairah

0 Hoteller
Fra
Lille naboemirat til Dubai, hvor du får en bekvem og afslappende ferie på vores store og veludstyrede resorthotel direkte ved en sandstrand og det Indiske Ocean.
Ras al Khaimah

Ras al Khaimah

1 Hoteller
Fra
Fredeligt naboemirat en times kørsel fra Dubai, med bekvemme hoteller direkte. Som for eksempel Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort med spa, All Inclusive og egen golfbane.
Sharjah

Sharjah

0 Hoteller
Fra
Dubais nærmeste naboemirat frister med fine strande, masser af shopping og smuk arkitektur. Her ligger flere af vores mest prisbillige og familievenlige hoteller.
Vis alle (8)

Rejsetyper i Dubai/Forenede Arabiske Emirater

Anbefalede hoteller - Dubai/Forenede Arabiske Emirater