Rejser
til
New York

Pris fra

...

Hoteller

27

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • 1,5 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaDollar (USD)
  • Tidsforskel-5/-9 timer
  • HovedstadWashington D.C
  • SprogEngelsk
  • Befolkningca. 8.538.000

Rejser til New York

New York

Der er ingen storby i verden der overgår New York. Her findes alt i en salig blanding af klassisk, nyt og originalt. Tag på storbyferie og nyd de pragtfulde udsigter og lad dig rive med af byens tempo.

Selv førstegangsbesøgende vil kunne genkende byen, den ser nemlig ud som man har set den på film. Man genkender røgen fra gaderne, lyden af politisirener, sælgerne der sælger kringler og aviser på gadehjørnet, de klassisk brandtrapper på husene, neonskiltene ved Times Square, de gule taxier og de velkendte gadeskilte. Uanset om du er på miniferie eller en hel uge her, så bliver der aldrig kedeligt i byernes by.

Måske vælger du at få din shoppinglyst styret i nogle af byens shoppingmalls, for eksempel Century 21 eller elegante Macy's. Eller også vil du se Metropolitan Museum of Art, Amerikas svar på Louvre, der rummer alt fra amerikanske skulpturer til forhistorisk egyptisk kunst. Er du til moderne kunst er Guggenheim Museum et oplagt udflugtsmål.

New Yorkerne elsker at identificere sig med deres eget område af byen. Start din storbyferie med at lære navnene på de fem "boroughs", der udgør New York City, så bliver det lettere at finde rundt: Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn og Staten Island.

Manhattan

Bydelen Manhattan er opdelt i tre store områder, der kaldes Downtown, Midtown og Uptown. I Midtown ligger de fleste hoteller, mange af New Yorks mest berømte skyskrabere og Grand Central Station, en af verdens smukkeste togstationer. En speciel oplevelse er Times Square, midt i teaterdistriktet Broadway. Den gør sig bedst ud om aftenen, når der er mest gang i folkelivet blandt skyskraberne, de oplyste neonskilte og broadwayteatrene.

Brooklyn

Du skal over East River for at komme til Brooklyn. Her kommer du til en hip bydel med markeder, besynderlige gallerier, vintagebutikker og spektakulære barer langs blandt andet Franklin Avenue. Fra Brooklyn Heights og Brooklyn Botanic Garden er der en fantastisk udsigt over Manhattan.

Bronx

I Bronx findes alt fra et forbavsende landligt miljø til slotslignende bygninger, italienske trattorier og musikbarer med amerikansk rock på menuen.

Rejsetyper i New York