Vil du holde juleferie i varmen?
Mange tager på ferie i december for at komme lidt væk fra juleræset herhjemme og tanke op på sol og varme i stedet. Ofte giver juleferien mulighed for en lang ferie uden at bruge for mange feriedage. Destinationer som Thailand, Gran Canaria og De Kanariske Øer er altid populære til en juleferie i udlandet. Men vi har også rejser til f.eks. Mauritius, Den Dominikanske Republik og Maldiverne.

Juleferie med All Inclusive
Overlad madlavningen til andre og bestil All Inclusive på hotellet. Vi har rigtig mange hoteller at vælge mellem og mange af dem gør noget ekstra ud af både jule- og nytårsmenuen.

Afbudsrejser
Selvfølgeligt er det også muligt at finde en afbudsrejse og andre billige rejser i julen. Tjek vores afbudsrejser og find din billige juleferie.

Juleferie på De Kanariske Øer

Et af vores populære vinterrejsermål er De Kanariske Øer. Hvad enten du vil på juleferie i varmen eller slippe for julen i kulden, så er de spanske klassikere sikre vindere.

Eksotisk jul i Thailand

Mange trodser kulden herhjemme og skifter den ud med snehvidt sand på en af de mange Thailandske strande. Her får du en juleferie hvor der for alvor er skruet op for varmen.

Rejs til Thailand med TUI

Strande hvide som sne

Ønsker du en mere eksotisk ferie er Thailand et rigtigt godt bud. Vi flyver direkte til drømmestrande og her får du en jul, du sent vil glemme.

2 uger fra

Juleferie med All Inclusive

På udkig efter en afslappende juleferie? Så kan du få All Inclusive på mange af vores hoteller. Flere af dem med børnevenlig buffet, is ad libitum og masser af pandekager.