Vil du holde juleferie i varmen?
Mange tager på ferie i december for at komme lidt væk fra juleræset herhjemme og tanke op på sol og varme i stedet. Ofte giver juleferien mulighed for en lang ferie uden at bruge for mange feriedage, og igen i år ligger julen perfekt til dette. Du kan nemlig tage på ferie i 16 dage og kun bruge 6 af dine feriedage, eller du kan holde ferie i 11 dage og kun bruge 4 af dine feriedage. Så det er bare med at komme afsted. Destinationer som Thailand og De Kanariske Øer er altid populære til en juleferie i udlandet. Men vi har også rejser til f.eks. Kap Verde, Mexico og Maldiverne. Så er spørgsmålet bare, hvor din juleferie skal gå hen?

Juleferie med All Inclusive
Overlad madlavningen til andre og bestil All Inclusive på hotellet. Vi har rigtig mange hoteller at vælge mellem, og mange af dem gør noget ekstra ud af både jule- og nytårsmenuen.

Afbudsrejser
Selvfølgelig er det også muligt at finde en afbudsrejse og andre billige rejser i julen og hen over nytår. Tjek vores afbudsrejser og find din billige juleferie.

Juleferie på De Kanariske Øer

Et af vores populære julerejsermål er De Kanariske Øer. Hvad enten du vil på juleferie i varmen eller slippe for julen i kulden, så er de spanske klassikere sikre vindere.

Juleferie med All Inclusive

På udkig efter en afslappende juleferie? Så kan du få All Inclusive på mange af vores hoteller. Flere af dem med børnevenlig buffet, is ad libitum og masser af pandekager.