Skal du ud og rejse i to eller flere uger er det muligt hos TUI at booke en kombinationsrejse. Her besøger man to eller flere forskellige rejsemål på samme destination under ferien. Dette giver mulighed for at opleve forskellige områder af samme land.

Det er en voksende trend, og 60 % af vores gæster, som rejser til Thailand vælger at bytte by eller hotel ud efter en uge, for at rejse videre mod nye eventyr et andet sted i landet.

Rejser man netop til Thailand er der mange, som kombinerer en uge på fastlandet ved Phuket, Khao Lak eller Krabi med mindre øer som Koh Lanta, Koh Kradan eller Koh Mook. Dette giver to forskellige oplevelser; fra pulserende Ao Nang i Krabi eller Patong i Phuket, til det rolige øliv med sand mellem tæerne og fantastisk snorkling på f.eks. øen Koh Mook.
En anden måde at lave en kombinationsferie på, kan være først at bo på et lille bungalowhotel ved stranden, for derefter at opgradere og nyde et fem-stjernet hotels luksus i anden uge.

Det er ikke kun Thailand, som indbyder til kombinationsferier. Hvad med en tur til Mexico? Her kan du f.eks. bo første uge i turistbyen Playa del Carmen eller begivenhedsrige Cancun for at nyde den næste uge på barfodsparadisøen Isla del Holbox.

Er du mere til rejsemål, med en kortere flyvetid, kunne en kombinationsrejse på Maderia være en mulighed. Kombiner f.eks. en uges vingårdsferie med en uges byoplevelser i Funchal.

Det kunne også være, at du gerne ville på et par dages storbyferie i New York, for så at slutte af med et krydstogt i Caribien?

Bestiller du transfer, sørger vi for at du kommer fra lufthavnen til dit første hotel, henter og bringer dig videre til det næste hotel samt kører dig sikker til lufthavnen igen, når hjemrejsen nærmer sig.

Hvis du er i tvivl om, hvad der passer dig bedst, så ring til vores erfarne rejsekonsulenter, og få tips til, hvilken kombination, der er den rette for dig.

Ring til os på 70 10 10 50 og hør hvordan vi sammen kan skræddersy din næste ferie.