Rejser
til
Mexico

Pris fra

...

Hoteller

72

Prisniveau

Priseksempler er fra Playa del Carmen
  • Pizzaca. 45,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaMexicansk peso (MXN)
  • Tidsforskel-7 timer
  • HovedstadMexico City
  • SprogSpansk
  • Befolkning127 500 000

Rejser til Mexico

Mexico

At rejse til Mexico er en måde at opfylde feriedrømme på. Året rundt mødes du af kridhvide strande, kokospalmer og et turkist hav. Desuden findes mayafolkets tempelbyer og gode snorkelmuligheder nær vores rejsemål. Vælg mellem fine All Inclusive-hoteller og hyggelige bungalows ved strandene.

Eventyr og shopping

Til alle med hang til eventyr er der meget at foretage sig i Mexico. Snorkling i grotter og rafting er blot nogle eksempler. Andre udflugter kan tage dig med til mayabyer som Chichen Itza, Tulum og Coba. Overalt er der småbutikker til dem, der kan lide at shoppe.

Vælg et godt rejsemål, eller flere!

Vil du opleve rigtig meget, kan vi anbefale at kombinere med flere rejsemål på samme ferie. De mest populære steder er den farverige badeby Playa del Carmen, den elegante ferieby Cancun og den charmerende lille ø Isla de Holbox. I vintersæsonen kan du desuden vælge mellem fredelige strandparadiser som Puerto Aventuras, Puerto Morelos og Playa Mujeres.

Hoteller med eller uden All Inclusive

Året rundt tilbyder vi både elegante resorthoteller med All Inclusive og prisbillige enklere alternativer. Og om vinteren, når de fleste rejser hertil, er udvalget endnu større. Så kan du blandt andet bestille:

Nonstop fly om vinteren

I vinterens højsæson flyver vi direkte fra København til Mexico. På udrejsen tager det små tolv timer mens hjemrejsen kun tager ca. ti timer, takket være medvind. I sommerhalvåret flyver du med rutefly og må dermed regne med længere rejsetid på grund af mellemlandinger.

Bestil et krydstogt til Mexico

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Mexico. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til Mexico kan du også lægge til ved øen Cozumel. Den er kendt for sit rige marine liv, et verdensberømt rev og Caribiens klareste vand. Historisk interesserede kan tage til fastlandet og den gamle Maya-by Tulum på Yucatanhalvøen.
Her kan du se alle TUIs krydstogter i Caribien