Rejser
til
Bangkok

Pris fra

...

Hoteller

26

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca.25-50,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaThailandske baht (THB)
  • Tidsforskel+6 timer
  • HovedstadBangkok
  • SprogThai
  • Befolkningca. 16 millioner

Rejser til Bangkok

Bangkok

Bangkok er et mylder af modsigelser og mystik. Skyskrabere, der kunne have ligget på Manhattan, ligger side om side med pragtfulde buddhistiske templer. Shoppinggader afløses af kanaler, hvor træhusenes verandaer står på pæle. På mange af vores rejser kan du vælge mellem kun at opleve Bangkok eller kombinere med sol og badning på kysten eller en af øerne.

På en storbyferie i Bangkok kan du spise god mad og se spektakulære shows. Du kan shoppe på farverige markeder, som det i Patpong, og i topmoderne centre med internationale mærkevarebutikker.

Flere seværdigheder

– Chinatowns marked med klædestoffer, guld og eksotiske frugter
– Det kongelige residens Grand Palace med "Smaragdbuddhaens tempel" Wat Phra Keo, dæmonskulpturer og drager.
– "Morgengryets tempel" Wat Arun med sine mægtige tårne ved floden Chao Praya
– "Den liggende Buddhas tempel "Wat Pho, med en 45 meter lang skulptur af den hvilende Buddha, helt dækket af bladguld
– "Lumpini Park" er en grøn oase, hvor du kan leje båd på den kunstige sø.

Udflugtstips

– Guidet rundtur på cykel
– Middagskrydstogt med traditionel risbåd

Vil du rundt på egen hånd og undgå den tunge biltrafik er BTS Skytrain et godt alternativ til at komme rundt i Bangkok på.

Kombiner med sol og badning

Med TUI kan du rejse til Bangkok hele året, og vælge mellem flere hoteller, flyselskaber og rejselængder. Et populært alternativ er vores pakkerejser, hvor du flyver med Thai Airways nonstop fra København. Disse rejser er 8 eller 15 dage lange i vinterhalvåret og 13 dage om sommeren. De henvender sig primært til dig, der via Bangkok vil rejse videre til sol- og baderejsemål som Koh Samet, Koh Chang, Koh Samui eller Hua Hin(om sommeren også til Phuket. Som en ekstra bonus kan du, hvis du vælger en af disse rejser, for blot nogle hundrede kroner udskifte sol- og badeferiens to første eller sidste nætter med storbyferie på to nætter på hotel Century Park i Bangkok. Den mulighed dukker i så fald op som et tilvalg, når du bestiller rejsen.

Rejsetyper i Bangkok