Rejser
til
Benidorm

Pris fra

...

Hoteller

8

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 160,-
  • 1 liter vandca, 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 66.830

Rejser til Benidorm

Benidorm

Benidorms skyline med en perlerække af hoteller langs strandkanten er ganske berømt. Men bag den glitrende facade af klubber og musikbarer finder du det ægte Spanien. I den brostensbelagte gamle bydel for eksempel. Her bæres fade ud med paella og grillede sardiner i den lune aftenluft. Med sine lavvandede strande og temaparker passer Benidorm også til børnefamilier.

Benidorm har flere strande midt i byen. Playa Levante er den livligste, med rækker af solsenge og parasoller – og jet ski der er klar til at trækkes ud på havet. Du kan gå langs strandpromenaden til den anden strand, Playa Poniente, hvor der er mere roligt. Mellem dem ligger den lille strandremse Mal Pas, indrammet af klipper.

Gamle by

De ældste kvarterer ligger på en odde mellem strandene, og det er her du skal tage til for at bestille hot chorizo og veltilberedt paella. På begge sider af den gamle bydel er der brede avenuer med butikker og restauranter. Når mørket falder på, bliver der gang i området ved Levantestranden med shows, livemusik og karaokebarer.

Vandland og dyrepark

Rejser du med børn er der tre temaparker i nærheden. Aqualandia er et gigantisk vandland med forlystelser for alle aldre. Vil du se eksotiske dyr, ligger Terra Natura i nærheden, og Mundomar er indrettet på dyr, der lever i havet.

Udflugtstips

Et af vores tips er en dagstur til Alicante, en dejlig by med marina, museer, middelalderborg og solfyldte torve med cafeer og småbutikker. Kunstnerbyen Altea ligger også i nærheden, og der er cirka 140 km til havnebyen Valencia. Du kan bestille en udlejningsbil samtidig med at du bestiller rejsen.

Rejsetyper i Benidorm