Rejser
til
Cala d'Or

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 125,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 3.800

Rejser til Cala d'Or

Beliggenheden er optimal; tæt på en fin strand, shopping og restauranter.

De fine badevige med krystalklart vand er kendetegnende for Cala d'Or. I gågaderne i centrum kan du gå rundt blandt småbutikker og tapasbarer, og nede i havnen ligger fiske- og skaldyrsrestauranterne på række.

Cala d'Or ligger på Mallorcas østkyst, der er kendt for sine mange vige, der skærer sig ind i den klippefyldte kyst. Her er strandene ikke lige så lange som på syd- og nordkysten. Til gengæld er der mange og de ligger i aflange vige omkranset af en smuk natur.

Fine spiseoplevelser

De lave hvide huse giver Cala d'Or en speciel atmosfære. I gågaderne i centrum er der en del restauranter med alt fra mallorcinske tapas til italiensk og asiatisk køkken. Nede ved havnen kan du bestille fisk og skaldyr, der lige er trukket op af havet. Du finder endnu flere spændende restauranter i nabobyerne Porto Petroog Calonge

Badevige og parhoteller

Inde i selve Cala d'Or er der ikke mindre end fem vige med små lyse sandstrande og turkist vand. Flere af vores hoteller passer til voksne, der rejser uden børn, blandt andet det fine TUI Blue Rocador. Og kan du lide at træne og spise sundt i ferien, skal du se nærmere på Robinson Club Cala Serena.

Udflugtstips

  • Palma de Mallorca med katedralen La Seu
  • Dragegrotterne ved Porto Cristo
  • Vingårdstur med prøvesmagning

Bestil en udlejningsbil hjemmefra

Vil du opdage dine egne favoritsteder på Mallorca? Gennem os kan du forudbestille en udlejningsbil i en eller flere dage, så du på egen hånd kan tage rundt til badevige, vingårde og småbyer i bjergene.

Både charter og rutefly
I sommerhalvåret har Amllorca sin højsæson og da kan du rejse dertil med vores bekvemme charterfly på omkring tre timer. Hele året kan du desuden bestille vores pakkerejser med hotel, rutefly og fleksibel rejselængde. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øen, men du kan altid kontakte vores TUI Service Center via TUI-appen, telefon eller sms.

Rejsetyper i Cala d'Or