Rejser
til
Cala Ratjada

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 6.500

Rejser til Cala Ratjada

Cala Ratjada

Cala Ratjada er en mellemstor badeby med tre sandstrande, lystbådehavn, strandpromenade og et farverigt gadeliv. Her kan du leve et afvekslende ferieliv og bo på vores hotel til voksne uden børn.

Cala Ratjadas livligste kvarter ligger mellem byens mest populære sandstrand og den hyggelige lystbådehavn. I gaderne og langs strandpromenaden er der masser af tapasrestauranter, cocktailbarer og småbutikker, der sælger alt fra kunsthåndværk til trendy mode, nybagt brød og solmoden frugt.

Natteliv og udflugtsbåde

Der er også musikbarer og klubber til den, der vil feste natten lang. I havnen ligger udflugtsbåde og fiskerbåde, Cala Ratjada er nemlig en levende fiskerby. Desuden går der færger til naboøen Menorca herfra.

Vælg mellem tre sandstrande

Foruden den centrale strand Cala Moll og den lidt mindre Cala Gat på den anden side af havnen, kan du også bade ved den lange fine Cala Aguila, en kilometer nord for byen. Den er børnevenlig, lavvandet og har en lys, fin sandbund.

Parhotel direkte ved havet

Vores voksenhotel ligger i en rolig udkant af Cala Ratjada, direkte ved havet og en lille vig. Gennem en allé omkranset af pinjetræer, er der cirka en kilometers gang ind til Cala Ratjadas centrum. På hotellet er der spa, tennisbane og mange andre faciliteter, der er designet til jer, der rejser uden børn.

Grotter og Majoricaperler

Vil du se dig omkring, er du blandt andet tæt på tennisstjernen Rafael Nadals hjemby Manacor, hvor du kan besøge perlefrabrikken og se, hvordan man fremstiller majoricaperler i hånden. De kendte Artágrotter ligger ni kilometer fra Cala Ratjada, og yderligere et stykke sydpå ligger Dragegrotterne i Porto Cristo. Bestil dine udflugter gennem os på TUI eller bestil en udlejningsbil for en eller flere dage allerede hjemmefra.

Rejsetyper i Cala Ratjada