Rejser
til
Playa de Palma

Pris fra

...

Hoteller

12

Prisniveau

Gennemsnitspris
  • Enkel middagca. 125,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 895.000

Rejser til Playa de Palma

Playa de Palma

Playa de Palmas to store fordele er stranden og beliggenheden. Du bor ved en af Mallorcas fineste strande og der er kun 10 km ind til øens charmerende hovedstad Palma.

Forlystelseslivet er hektisk i højsæsonen og blandt vores htoeller er flere RIU-hoteller. Playa de Palma er en rendyrket badeby proppet med shoppingsteder, vandsport, restauranter og originalt indrettede barer. Den lange strandpromenade strækker sig gennem hele Playa de Palma, med masser af cafeer, ølstuer og isbarer. I højsæsonen juli-august er Playa de Palma et favoritsted for unge fra hele Europa, og da er der gang i forlystelseslivet.

En af øens fineste strande

Stranden er helt klart den fineste i Palmabugten og strækker sig over fire kilometer hele vejen mellem naborejsemålene Al Arenal i syd og Ca'n Pastilla i nord. Visse dele af stranden er fredelige og har god plads til sandslotsbygning, andre dele er fyldt med solsenge og vandsport.

Kultur, shopping og forlystelser i Palma

Cirka ti kilometer borte ligger Mallorcas hodestad Palma med sit store udvalg af fra museer og barokpaladser til shopping, tapasbarer og klubber. Lokalbusserne kører ofte, så det er nemt at komme dertil, både i dag- og aftentimerne. En taxi er heller ikke særlig dyr.

Flere udflugtstips

  • Markedet i Inca
  • Dragegrotterne ved Porto Cristo
  • Vingårdsbesøg med vinsmagning

Bestil en udlejningsbil hjemmefra

Vil du udforske dine egne favoritsteder på Mallorca? Gennem os kan du hjemmefra forudbestille en udlejningsbil i en eller flere dage og køre rundt på egen hånd blandt badevige, vingårde og småbyer i bjergene.

Både charter og rutefly

I sommerhalvåret har Mallorca sin højsæson og da kan du rejse hertil med vores bekvemme charterfly på lidt over tre timer. Året rundt kan du desuden vælger pakkerejser med hotel, rutefly og fleksibel rejselængde. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på rejsemålet, men du kan altid kontakte vores onlinecenter via TUI-appen, telefon, mail og sms.

Rejsetyper i Playa de Palma