Rejser
til
Fuerteventura

Pris fra

...

Hoteller

16

Prisniveau

Priseksempler fra Jandia
  • Enkel middagca. 160,-
  • 1 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 104.000

Rejser til Fuerteventura

Riu Palace Tres Islas ligger på en lang sandstrand, der er en del af Las Dunas-naturreservet.

Fuerteventura har ikke kun Kanarieøernes længste strande. Øen er også perfekt til dig, der vil cykle, løbe, surfe eller dyrke zumba. Mange af hotellerne er små ferieverdener, hvor du kan slappe af eller træne i den blading du har lyst til. Vi har familiehoteller og hoteller til voksne direkte ved strandene, på flere af dem kan du vælge All Inclusive.

Hav og sandklitter

Uanset hvilken retning du kigger i på Fuerteventura, ser du lyse sandstrande, der strækker så langt øjet rækker, Landskabet er åbent og temmelig vildt, visse steder ørkenagtigt med bølgende sandklitter. Der blæser ofte en frisk vind på denne solsikre Kanarieø. Og selv om den er den andenstørste i øgruppen, mærker man ikke nævneværdigt meget til turismen.

Træningslektioner og poolferie

De, der vil være aktive, kan vælge mellem windsurfing, kitesurfing, snorkling og stand up paddle. Bliver du på land er der mountainbikes, golf og beachvolley. Skønne dage ved relaxpoolen, fiske- og skaldyrsmiddage og afslapning under en parasol med en god bog, hører også til en skøn ferie på Fuerteventura.

Hoteller for enhver smag

Vores TUI Blue For Two er skræddersyede til voksne livsnydere. Vælger du hotelkoncepter som Robinson og TUI Magic Life får du et nærmest ubegrænset udvalg af træningsformer. Du kan også vælge mellem flere RIU-hoteller – kendt for ekstra god beliggenhed, service og mad.

Rejsemål på Fuerteventura

Under nedenstående links kan du læse mere om strande, ferieudvalg og vores bedste hoteller

ÅRET RUNDT KAN DU VÆLGE:

  • Jandia – med en 30 km lang strand og flere resorthoteller med luksuriøs afslapning og træningsmuligheder

**I VINTERHALVÅRET TILBYDER VI OGSÅ:

  • Corralejo – med charmerende spansk landsbyatmosfære og surferstrande
  • Costa Caleta – fin strand i en vindbeskyttet bugt, nær to golfbaner

Både charter og rutefly

Fuerteventura har sin højsæson i vinterhalvåret og der foregår rejserne direkte med vores bekvemme charterfly. Hele året kan du desuden vælge vores pakkerejser med rutefly. Om sommeren har vi ingen nordiske guider på øen, men du kan altid kontakte vores TUI Service Center via TUI-appen, telefon eller sms.

Rejsetyper i Fuerteventura