Rejser
til
Madrid

Pris fra

...

Hoteller

17

Prisniveau

Priseksempler fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 65,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkning46 560 000

Rejser til Madrid

Madrid

Madrid er Spaniens hovedstad og midtpunkt. Her holder du storbyferie i en by, der bobler af liv døgnet rundt og den kan beskrives som en kogende gryde med delikate ingredienser som kulturelle seværdigheder og et pulserende hverdagsliv. Du kan bare lade dig rive med og nyde en by, der er i konstant bevægelse.

Plaza Mayor

Puerta del Sol er torvet og byens naturlige midtpunkt. Herfra fører gader og smalle stræder ind i de ældre og populære kvarterer. Det karakteristiske, firkantede torv Plaza Mayor er en seværdighed med sine charmerende hvælvinger og smukke gadelygter. Her ligger også Teatro Real, byens operahus og Palacio Real, kongeslottet med de indbydende haver Plaza de Oriente. Områderne omkring Puerta del Sol og Plaza Mayor er blandt de livligste i byen, med forretningsstrøg og gågader. Her vrimler det med gøglere, musikanter og gadesælgere.

Køb det nyeste i Madrid

Syd for Puerta del Sol ligger Plaza de Cibeles og Atochastationen og i det livlige område ligger mange af Madrids barer. I Salamancakvarteret ligger de store internationale modehuse side om side med småbutikker med lokale designeres kreationer. På paradegaden Gran Via kan du finde alt, hvad du ønsker, når det drejer sig om shopping, restauranter og cafeer.

Start aftenen på en tapasbar

Middagen begynder sjældent før 21.30 om aftenen. Aftenens aktiviteter i Madrid indledes ofte med en lille appetitvækker på en tapasbar. Prøv for eksempel jamon serrano, lufttørret skinke, og gambas al Ajillo, hvidløgsmarinerede rejer, inden det er tid til at spise en sen middag på en af byens mange restauranter. Prøv Madrids hovedret, cocido madrileño, en kødgryde med kikærter, grøntsager og tomatsauce. Andre spanske specialiteter er den kolde grøntsagssuppe gazpacho og cochinillo, helstegt pattegris, samt naturligvis paella.

Sene nætter ved Plaza Santa Ana

Madridnatten fortsætter på det vibrerende torv Plaza Santa Ana, der er centrum for forlystelseslivet. På de natåbne barer er der gang i den til klokken fem om morgenen, og på dette tidspunkt går de ekstra partylystne videre til de klubber, der åbner i morgengryet og lukker klokken ti – om formiddagen.

Rejs til Madrid med TUI

Tager du på storbyferie til Madrid er vores rejser med rutefly, hvilket indebærer at rejselængderne er fleksible. Vi har ingen guider på rejsemålet men du kan kontakte vores onlinecenter via telefon, mail eller sms – både før og i løbet af rejsen.

Rejsetyper i Madrid