Rejser
til
Bahía Feliz

Pris fra

...

Hoteller

5

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 60,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 840.000 (Gran Canaria)

Rejser til Bahía Feliz

Bahía Feliz

Feriebyen Bahia Feliz ligger direkte ved havet. Her er du omgivet af frodige palmer, åbne udsigter mod havet, en strandpromenade og hoteller med alle de faciliteter du kan drømme om.

Den lille strand består af rullesten, og lige ved siden af begynder en lang fin strandpromenade, som du kan følge hele vejen til naborejsemålene Playa del Aguila og San Agustin. Ved det lille torv Plaza Canaria er der restauranter og småbutikker.

Tre TUI Family Life-hoteller

Indenfor TUI Family Life er der flere poolområder og restauranter. I "byens" eget spa kan du bestille massage og skønhedsbehandlinger eller træne i et bassin der er forbeholdt motionssvømning. Hotellerne du kan vælge mellem er Tres Vidas, Las Pitas, og i vinterhavlvåret også Orquidea. Alle tre indgår i vores TUI Family Life-koncept med alt hvad dette indebærer af gratis børneklubber, fitnesstræning, aktiviteter og aftenunderholdning.

Flere familievenlige hoteller

Lidt for sig selv oppe på en bjergskråning ligger lejlighedshotellet Monte Feliz, der hører til kategorien Familievenligt med poolområde, restauranter og andre faciliteter. Blandt vores hoteller i Bahia Feliz ligger familiehotellet Playa Feliz nærmest havet. Hotellet har eget poolområde med børnepool og egen restaurant. Om dagen arrangeres aktiviteter, og Bamse kommer på besøg flere gange om ugen.

Playa Feliz bliver et Blue Star

I sommersæsonen 2019 tilhører Playa Feliz TUI Family Life-konceptet. Fra og med vintersæsonen 2019/20 kommer hotellet istedet til at tilhøre konceptet Blue Star.

Lej en bil hjemmefra

Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og storbyen Las Palmas. Her kan du læse mere om, hvordan du forudbestiller en udlejningsbil i en eller flere dage.

Rejsetyper i Bahía Feliz