Rejser
til
Bahía Feliz

Pris fra

...

Hoteller

6

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 60,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 840.000 (Gran Canaria)

Rejser til Bahía Feliz

Bahía Feliz

Feriebyen Bahia Feliz ligger direkte ved havet. Her er du omgivet af frodige palmer, åbne udsigter mod havet, en strandpromenade og hoteller med alle de faciliteter du kan drømme om.

Den lille strand består af rullesten, og lige ved siden af begynder en lang fin strandpromenade, som du kan følge hele vejen til naborejsemålene Playa del Aguila og San Agustin. Ved det lille torv Plaza Canaria er der restauranter og småbutikker.

Tre hoteller indenfor TUI Blue For Families

På TUI Blue For Families er der flere poolområder og restauranter. I "byens" eget spa kan du bestille massage og skønhedsbehandlinger eller træne i et bassin der er forbeholdt motionssvømning. Hotellerne du kan vælge mellem er Tres Vidas, Las Pitas og i vinterhalvåret Orquidea. Alle tre indgår i vores flagskib TUI Blue For Families med alt hvad dette indebærer af gratis børneklubber, fitnesstræning, aktiviteter og aftenunderholdning.

Flere familievenlige hoteller

Lidt for sig selv oppe på en bjergskråning ligger lejlighedshotellet Monte Feliz, der hører til kategorien Familievenligt med poolområde, restauranter og andre faciliteter. Blandt vores hoteller i Bahia Feliz ligger familiehotellet Playa Feliz nærmest havet. Hotellet har eget poolområde med børnepool og egen restaurant. Fra og med sommeren 2021 bliver Playa feliz et TUI Blue For Families-hotel og er atter fuldt ud en del af vores egen ferieby Bahia Feliz.

Lej en bil hjemmefra

Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og storbyen Las Palmas. Her kan du læse mere om, hvordan du forudbestiller en udlejningsbil i en eller flere dage.

Rejsetyper i Bahía Feliz