Rejser
til
Marbella

Pris fra

...

Hoteller

10

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 65,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 140.750

Rejser til Marbella

Marbella

Er du ude efter en både- og-ferie, så er en rejse til Marbella det rette valg. Her blandes romantiske stræder med brede forretningsgader, gourmetrestauranter med enkle tapasbarer, håndarbejdsboder med eksklusive mærkevarebutikker. Rejs til Marbella over en weekend – eller en hel uge.

Den gamle bydel vrimler med tapasbarer, cafeer og restauranter. Plaza de Naranjos (Appelsintorvet) er stedet, hvor man mødes om aftenen, med en romantisk atmosfære blandt renæssancepaladser og mauriske fæstningstårne. Går du ind i stræderne, finder du små skjulte steder, hvor lokalbefolkningen nyder deres café con leche.

Strandpromenade for alle

Ellers foregår meget af Marbellas magi ved den lange fine strandpromenade, der strækker sig fra den gamle fiskerihavn hele vejen til lystbådehavnen Puerto Banús, syv kilometer borte. I Puerto Banús er den store fornøjelse at gå rundt og kigge på de store luksusyachter fra hele verden. De mange sandstrande ligger på række langs hele strandpromenaden, alle lige velholdte.

Shopping og golf i Marbella

Vil du kombinere stranddage med shopping og byliv, skal du søge mod den nye del af byen, med brede boulevarder og mærkevarebutikker. Desuden er der masser af golfbaner i området omkring Marbella. Nueva Andalucia, lige ved Puerto Banús, er et af disse områder. At tage på en gofrejse til Marbella om foråret eller efteråret, når alt er mere roligt i Marbella, er et af vores bedste tips.

At se og foretage sig omkring Marbella

Et andet tips er at leje en bil og se sig omkring. Både langs kysten og i indlandet er der steder du nemt kan nå på en dagsudflugt. Gibraltar, Granada (med paladset Alhambra), Sevilla, Ronda og Malaga er blot nogle eksempler på seværdigheder i nærheden af Marbella. Det nemmeste er at leje en bil i en eller flere dage allerede hjemmefra,

Rejsetyper i Marbella