Rejser
til
Alicante

Pris fra

...

Hoteller

8

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 160,-
  • 1 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 330.525

Rejser til Alicante

Alicante

Shoppingstrøg, strande og solfyldte torve. Men også museer og en pompøs middelalderborg. Golfbanerne ligger lige rundt om hjørnet. Rejser du til Alicante får du lidt af hvert i et valgfrit miks.

Alicante er en storby med provinsstemning. Let at lære at kende, overskuelig og perfekt til dig, der godt kan lide at gå. Med fine strande midt i byen, gode fiske- og skaldyrsrestauranter samt et livligt natteliv med mange klubber og barer. Goldbaner og vingårde ligger lige i nærheden, vores anbefaling er at leje en bil hjemmefra. Her kan du rejse til hele året, da klimaet er mildt og sommervarmen holder til langt ud på efteråret.

Middelalderborg på klippen

Du får den bedste udsigt over byen fra middelalderborgen Santa Barbara, der troner højt på bjerget Benacantil. Du vælger selv om du vil tage derop til fods, med elevator eller i bil. Med voldgrav, kanoner og mørke fængselsceller minder den om byens interessante historie.

Strand midt i byen

Ved bjergets fod breder stranden Playa de Postiquet sig ud med lyst, finkornet sand og klart vand (stranden har EUs kvalitetsstempel Blue Flag). Et paradis til vandsport. Skal det være mere roligt, kan du tage bussen til den lange strand Playa de San Juan.

Den gamle bys stræder

Den palmefyldte strandpromenade Explanada de Espagna er lidt af en turistmagnet. Med gadeartister, fortovscafeer, iskiosker og livebands der spiller om aftenen. Det er lige så populært at gå rundt i den gamle bydel El Barrio. Der er meget charmerende i trappetrinssrtæderne med de hvidkalkede huse og farverige kakler. Vi anbefaler et besøg i San Nicholas-katedralen fra middelalderen, og gå heller ikke slip af MaCa, et museum med værker af blandt andre Picasso og Miró.

Skaldyr og paella

Madelskere har meget at se frem til i Alicante. Markedshallen er et overdådighedshorn af frugt, grøntsager og specialiteter som manchego-ost, lufttørret skinke og spansk nougat. Der er mange fiske- og skaldyrsrestauranter, især omkring marinaen.

Rejsetyper i Alicante