Rejser
til
Palma de Mallorca

Pris fra

...

Hoteller

9

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 403.000

Rejser til Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

I Palma de Mallorca blandes middelalderlige stræder og adelspaladser med det nyeste inden for mode og design. Brug din storbyferie på at besøge trendy restauranter, tapasbarer og natklubber, der konstant øger i antal. Palma passer perfekt, uanset om det er en miniferie eller en længere rejse. Og du kan vælge at bo enkelt, luksuriøst eller midt imellem.

Omkring 400.000 indbyggere danner sammen med de utallige besøgende, et farverigt liv i gadebilledet. Det mallorcinske hverdagsliv foregår side om side med handel, cafékultur, gadeartisters optræden og turisternes strejfen rundt mellem seværdigheder og tapasbarer.

Shopping og museer

Her kan du gå langs strandpromenaden og ind i shoppingkvartererne ved Via Sindicato, Borne og Plaza Mayor. Holder du af kunst, kan du besøge både gallerier og museer som Es Baluard ved Paseo Mallorca eller Museu d’Art Espanyol Contemporani med værker af Picasso, Dalí og Miró

Smuk arkitektur

De gamle bydele byder på et kalejdoskop af originale husfacader, adelspaladser, kirker og fredfyldte torve. For ikke at tale om kendte historiske mindesmærker som de arabiske bade og slottet Bellver (med en strålende udsigt). Mest pompøst af dem aller er den gotiske katedral La Seu, der, på bakken over lystbådehavnen, ser ud som om den er taget fra et eventyr, når den er oplyst om aftenen.

Tæt på strandene

Der er flere fine playaer både øst og vest for byen. Det er bare at tage lokalbussen, og der går ikke lang tid før du kan ligge under en parasol ved Palmabugtens klare vand. Der er kun 10 minutter med bus til stranden i Ca'n Pastilla. Lejer du en cykel, kan du følge de fine cykelstier langs strandpromenaden østpå til Portixol. Det gamle fiskerleje er forvandlet til en hyggelig bydel med udeserveeringer, sandstrande og strandklubber.

Udflugtstips

  • Markedet i Inka
  • Dragegrotterne ved Porto Cristo
  • Vingårdstur med vinsmagning

Bestil en udlejningsbil hjemmefra

Vil du bruge storbyferien til at opleve dine egne favoritsteder på Mallorca? Gennem os kan du forudbestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra og køre rundt på egen hånd blandt badevige, vingårde og små byer i bjergene.

Både charter og rutefly

I sommerhalvåret har Mallorca sin højsæson og da kan du tage på storbyferie hertil med vores bekvemme charterfly på lidt over tre timer. Året rundt kan du desuden vælge pakkerejser med hotel, rutefly og fleksibel rejselængde. Mallorca passer lige godt, uanset om du vælger en miniferie eller bliver længere. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på rejsemålet, men du kan altid kontakte vores onlinecenter via TUI-appen, telefon, mail og sms.

Bestil et krydstogt til Palma de Mallorca

Med TUI kan du også tage på krydstogt til Palma de Mallorca. Et krydstogt er en bekvem måde at rejse på og du oplever flere rejsemål på én og samme rejse. På et krydstogt til Palma de Mallorca får du en glimrende blanding af seværdigheder, shopping og fantastisk mad. Trendy restauranter, tapasbarer og natklubber gør, at der er noget for enhver smag. En kort bustur fra byen finder du de store strande og Palmabugtens klare vand. Her kan du se alle TUIs krydstogter i Middelhavet

Rejsetyper i Palma de Mallorca