Rejser
til
La Gomera

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

Priseksempler fra San Sebastián
  • Enkel middagca. 120,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 22.000

Rejser til La Gomera

La Gomera

Den charmerende lille ø La Gomera ligger kun 40 minutters sejlads fra Tenerife. Og alligevel er det som at komme til en helt anden verden. Vandrestier gennem smukke laurbærskove, små badestrande og en charmerende atmosfære er nogle af nøgleordene til at beskrive den fredelige ø.

La Gomera er den næst mindste beboede ø på Kanarieøerne, men rummer mange oplevelser for dem, der holder af storslået natur, vandreture og idylliske småbyer. Klimaet er lige så godt som på de andre kanariske øer og der er mange små badestrande, gode hoteller, charmerende strandpromenaden og lækre restauranter. Men atmosfæren er ægte med små byer i stedet for høje hoteller og masseturisme.

Naturskønne vandrestier

La Gomera er måske mest kendt som et sted, hvor du kan vandre med udsigt mod hav og dale. Selv om øen kun er 20 km i diameter er det en bjergrig vulkanø, hvis højeste top er 1.485 m.o.h. Øen har mere end 600 km med vandrestier gennem tusindårige skove, palmedale og forbi mørke lavastrande. I nationalparken Garajonay, hvis urgamle skov af laurbærtræer er med på Unescos verdensarvsliste, findes de bedste vandrestier. For at få mest muligt ud af oplevelsen, kan du bestille en botanisk vandretur, der ledes af en dygtig guide.

Se dig omkring på øen

Foruden at vandre på La Gomera er øen perfekt til at leje en bil og tage på udflugter til småbyer og strande med en fredelig atmosfære. Fra udsigtssteder Los Roques kan du se solnedgangen over Agandoklippen og andre flotte udsigter over klipper og kløfter. Den idylliske by Agulo, cirka en halv times kørsel med bil fra San Sebastian, er et andet godt tip.

Strande på La Gomera

Vulkanøens strande består af sort lavasand eller småsten og byder på krystalklart vand og små hyggelgie strandtaverner, hvor du kan bestille et grillet snapper eller anden frisk fisk. Playa de Santiago er øens mest populære strand, men den er ikke særlig stor.

Vores rejsemål

San Sebastian – La Gomeras charmerende lille havneby myldrer med stræder, kirker, romantiske restauranter og 1400-talshuse
Playa Santiago – fredeligt rejsemål på det sydlige La Gomera med hvide huse og en fin strandpromenade. Vores hotel ligger på et klippefremspring og har øens eneste golfbane.
Valle Gran Rey –strandrejsemål nedenfor klippevægge, hvide byer og en dal med markterrasser. Her kan du kombinere strandlriv med dagstur langs vandrestierne oppe i bjergene.

Kombiner med Tenerife

Vil du have endnu mere ud af ferien, kan du bestille en kombinationsrejse med en uge på La Gomera og en uge på Tenerife. Du vælger frit blandt rejsemål og hoteller på øerne.

Rejsen til La Gomera

Rejsen hertil går via naboøen Tenerife, hvor flyet fra Skandinavien lander. En kort bustransfer (ca. 20 min) og færgetur (ca. 50 min) bringer dig til La Gomera.

Vi tilbyder dig en covid-19 test

Den spanske regering kræver fra 23/11 2020, at der skal fremvises en negativ covid-19 test (PCR-test), som ikke må være mere end 72 timer gammel ved indrejse. Skulle det stadig være aktuelt, når du skal rejse med TUI til De Kanariske Øer, sørger vi selvfølgelig for, at du kan bestille en gratis test hos os. Læs mere her

Rejsetyper i La Gomera