Rejser
til
Costa Dorada

Pris fra

...

Hoteller

6

Prisniveau

Priseksempler fra Sitges
  • 1,5 liter vandca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkning46 560 000

Rejser til Costa Dorada

Costa Dorada

Costa Dorada ligger i det nordøstlige Spanien og er en solrig kyststrækning med charmerende badebyer, med palmefyldte strandpromenader. Vil du kombinere sol og badning med storbypuls har du Barcelona så tæt på, at du kan tage på en dagstur dertil.

Costa Doradas lange strande med gyldent sand spreder sig ud langs en næsten 100 km lang strækning ved Middelhavet, Her skinner solen 300 dage om året, og der er masser at foretage sig for dem, der vil opleve meget i ferien. Det officielle sprog, foruden spank, er catalansk, hvilket du vil kunne se på gadeskiltene, der skrives på begge sprog.

Mere end strande

Når du vil se andet end strande, kan du tilbringe feriedagene med shopping, golf, vingårdsbesøg, museer og vandreture. Og du kan afrunde aftenen på en charmerende, lokal restaurant. Med en udlejningsbil kan du nemt tage på dagsudflugter til vindistrikter og cavaproducenter. Samt til golfbaner som Aiguesverds, Bonmont og Club de Golf Costa Dorada. Er du fodboldentusiast tager du til FC Barcelonas stadion Camp Nou. Lokaltoget mellem Sitges og Barcelona tager ca. 40 minutter.

Natur, kultur og Spaniens største forlystelsespark

Sydpå ligger den tidligere romerske by Tarragona med sit amfiteater. På Costa Dorada ligger også naturparken Ebro Delat og Spaniens største forlystelsespark – Porto Aventua. I Barcelona findes flere af Antoni Gaudís fantasifulde bygninger og kunstmuseer med værker af Picasso, Miró og Tàpies.

Rejser til Costa Dorada

Vores rejser til Costa Dorada sker med rutefly til Barcelona. Vi har ingen guider på rejsemålet, men du kan altid kontakte vores personale via appen eller Min Rejse – både før og i løbet af rejsen.

Vores rejsemål på Costa Dorada

  • Sitges – livlig men chamerende og afslappende blandt strande, palmer og restaurantfyldte gader

Rejsetyper i Costa Dorada