Rejser
til
Cala Llonga

Pris fra

...

Hoteller

1

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Playa den Bossa
  • Enkel middagca. 160,-
  • Øl (50 cl)ca. 40,-
  • 1 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 151.265

Rejser til Cala Llonga

Cala Llonga er en hyggelig badeby i mindre format. Fjernt fra Ibizas partyliv, men alligevel stor nok til at byde på gågader, koncepthoteller, gode restauranter og en lys sandstrand omgivet af kalkstensklipper. Rejser du med familien er SuneoClub med en fordelagtig All Inclusive et godt valg.

Cala Llonga ligger på Ibizas naturskønne sydkyst, mellem Ibiza by og Santa Eulalia. Byens hjerte er den fine strand, der har god plads til alle. Den ligger i en dyb bugt med grønne bjerge på begge sider.

Hvide huse og palmer
De fleste bygninger er lave og hvidkalkede. Sammen med palmerne og udeserveringerne gør det Cala Llonga til en rolig og indbydende by. Langs stranden og i de små gader er der småbutikker og restauranter. Vil du have endnu mere at vælge mellem, kommer du nemt til Ibiza by med bus eller taxi.

Vandrestier og udsigtssteder
Op af bakkerne på begge sider af Cala Llonga er der stier og småveje til udsigtssteder på havklipperne. Her kan du gå eller løbe, og toppene er høje nok til at være udfordrende, også for dem, der vil træne hårdt.

Ibiza generelt
Ibiza er en ø med attitude. Moden er "bohem chic", og i Ibiza by ser man mange exhibionistisk påklædte kunstnere, klubdronninger og moderne hippier. Samtidig har Ibiza en smuk natur med olivenlunde, mandeltræer, kalkstensklipper, hvide små byer og ikke mindst badevige – der er cirka halvtreds fine strande rundt omkring på øen.

Lange dansenætter – for de, der har lyst
Partylivet er sofistikeret og mindre iøjnefaldende end man tror. De største klubber ligger ude på landet, åbner sent og sælger (temmelig dyre) billetter med bustransport inkluderet. Der er også mange diskoteker, barer og dj-scener i Playa d'en Bossa og San Antonio. Men de fleste andre badebyer domineres af par og familier, der bader, spiser godt og går i seng før midnat.

Se dig omkring i en udlejningsbil
Som du kan forstå er der masser at opleve. Og så har vi ikke nævnt den charmerende gamle del af Ibiza by, der med sine ringmure, stræder og kirker er med på Unescos verdensarvsliste. Vil du se dig omkring i dit eget tempo, kan du bestille en bil i en eller flere dage.

UdflugtstipsKatamarantur med sol og badning Besøg på det kendte ”hippiemarked”
Dagstur til naboøen Formentera Aftenvandring i de gamle og nye dele af Ibiza by

Du kan bestille udflugterne hjemmefra to måneder inden afrejsen.

Kombiner med Formentera
Ibizas smukke og fredelig naboø Formentera kaldes ofte Spaniens Caribien. Både på grund af den afslappende atmosfære og for de lange lyse strande. Du kan kombinere Ibiza og Formentera med en uge på hver ø. Bådturen mellem dem tager kun 30 minutter, alligevel kommer du til at opleve to vidt forskellige verdener.

Rejsetyper i Cala Llonga

Anbefalede hoteller - Cala Llonga

1 hoteller