Rejser
til
Calpe

Pris fra

...

Hoteller

4

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middag:ca. 150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkning46 560 000

Rejser til Calpe

Calpe

I den lille by Calpe møder du gammelt og nyt, by og strand, romerske ruiner og musikbarer. Beliggenheden giver dig mulighed for at krydre ferien med golf, forlystelsesparker, kultur, vandreture og byliv.

Calpe ligger 60 km nord for Alicante og er en af de mindre af sydkystens solrige feriemagneter. På begge sider af den høje klippe Penon de Ifach ligger der strande og udeserveringer – i den gamle bydel kan du gå rundt i de snoede stræder.

Strande for foden af klippen

Sanstrandene, der ligger på begge sider af klippen Penon de Ifach, er både lange og brede. I marinaen ligger der fiske- og skaldyrsrestauranter samt små butikker, og den tilstødende strand har modtaget EUs Blue Flag for sit rene og klare vand. Følger du stien langs kysten kommer du til den anden strand, der omkranses af høje hotelbygninger.

Stræder og kirker

Om aftenen tændes lamper og lys i den gamle bydels smalle stræder, og dørene slås op til tapasbarer og vinbodegaer. Rundt om næsten hvert eneste gadehjørne ligger der kirker med mosaikfacader og romerske ruiner. Den nye del af byen har en marina med restauranter, og ved kajen ligger udflugtsbådene på række.

Lej en bil og oplev mere

Calpe ligger godt, hvis du vil se dig omkring på Costa Blanca. Lej en bil og tag på tur på egen hånd, eller bestil en udflugt, hvor du får alt serveret. Det tager cirka en halv time med bil til forlystelsesmetropolen Benidorm og en time til Alicante. Du kan også tage på en udflugt til øen Ibiza, bådene sejler fra Calpes naboby Denia.

Rejsetyper i Calpe