Rejser
til
Fuengirola

Pris fra

...

Hoteller

8

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 65,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkning46 560 000

Rejser til Fuengirola

Fuengirola

Fuengirola er en af de mest populære feriebyer langs den spanske solkyst og ligger midt imellem de større byer Malaga og Marbella. Her får du en ferie med forlystelser for hele familien samt et bredt udvalg af restauranter og strande, der strækker sig hele syv kilometer langs byen.

Fuengirola har flere strande der ligger efter hinanden, og de fleste af dem har EUs kvalitetsstempel Blue Flag. Langs hele den lange strand ligger en af Spaniens længste strandpromenader. Her samles både turister og lokale for at sole, bade, gå ture eller løbe langs stranden. Ønsker du en lille pause, kan du slå dig ned på en af bænkene langs promenaden, der er omkranset af palmer, blomsterbede og temaparker.

Castillo Sohail

På den vestlige del af stranden, oppe på en bakke, kan du se Castillo Sohail. Det er et maurisk slot der blev bygget i 900-tallet og som i dag er en af Furengirolas førende historiske seværdigheder. I år 2000 blev slottet restaureret og i dag holdes der festivaler og koncerter her.

Shopping og restauranter

Vil du shoppe i ferien er du kommet til det rigtige sted. Her findes alt fra mindre butikker i centrum til store indkøbscentre. Desuden afholdes det største gademarked på hele solkysten i Fuengirola hver tirsdag. Her er også masser af barer og restauranter, de fleste ligger samlet i den ældre del af byen ved kirketorvet Plaza de la Constitucion og langs med strandpromenaden. Ialt er der over 400 restauranter, så du kan nyde alt fra spanske retter til mad fra alle verdenshjørner.

At se og foretage sig nær Fuengirola

– Malaga, Spaniens sjette største by, med Picassomuseet
– Granada, den mauriske by med paladset Alhambra
– Mijas, eftermiddag eller tidlig aften, men en skøn udsigt over Middelhavet
Parque Acuatico Mijas, et vand- og eventyrsland for hele familien

Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og nabobyerne. Det letteste er at bestille en udlejningsbil i en eller flere dage hjemmefra.

Rejsetyper i Fuengirola