Rejser
til
Estepona

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizza:ca. 60,-
  • 1,5 liter vand:ca. 4,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 67.000

Rejser til Estepona

Estepona

Estepona ligger længst mod syd på Costa del Sol-kysten, midt imellem havet og de smukke Sierra Bermeja-bjerge. Vil du kombinere sol og badning med golf er du kommet til det rigtige sted, rundt om Estepona er der nemlig flere golfbaner.

Med en kyststrækning på over 20 km er Estepona blevet kendt for sine strande. Playa la Rada og Playa del Cristo ligger nærmest centrum. Langs med Playa la Rada er der en lang strandpromenade, Paseo Maritimo, som omkranses af palmer og hyggelige tapasbarer.

En by fuld af blomster

Selv om mange turister har fundet til Estepona, så har byen, især de gamle bydele, bevaret sin andalusiske charme. De lokale er meget stolte af deres smukke små brostensstræder. Overalt langs de hvidkalkede huse hænger der farverige blomsterkrukker med pelargoner i lyserøde, røde og hvide nuancer. Også Plaza de las Flores, der ligger midt i Old Town, er fuld af blomster og planter. Her kan man passende tage en pause på en bænk under appelsintræernes skygge.

Spanske delikatesser

Langs gågaden Calle Royal er der mange restauranter og barer, hvor du kan nyde traditionelle spanske delikatesser. Også i området ved marinaen kan du spise og drikke godt, mens du nyder udsigten over bådene. Byens charmerende torv har også et stort udbud af spisesteder og cafeer, flere med terrasser så du kan sidde udendørs.

Oplev Marbellas magi

Jetset-byen Marbella ligger kun 30 minutters kørsel fra Estepona. Tag dertil på en dagsudflugt og oplev Marbellas skønne blanding af gourmetrestauranter, enkle tapasbarer, håndarbejdsboder og eksklusive mærkevarebutikker. Gå rundt i de romantiske stræder blandt renæssancepaladser og mauriske fæstninger. Du bør selvfølgelig også kigge efter luksusyachter i Puerto Banús.

Oplev mere omkring Estepona

Det er en god idé at leje en bil og se sig omkring. Både langs kysten og i indlandet findes der steder du nemt kan nå på en dagsudflugt. Gibraltar, Granada (med paladset Alhambra), Sevilla, Ronda og Malaga er blot nogle eksempler på seværdige steder i nærheden af Estepona. Det nemmeste er at leje en bil i en eller flere dage allerede hjemmefra.

Rejsetyper i Estepona