Rejser
til
Menorca

Pris fra

...

Hoteller

23

Prisniveau

Priseksempler fra Calan Bosch
 • Enkel middagca. 120,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SprogSpansk
 • Befolkningca. 93.500

Rejser til Menorca

Den grønne ø Menorca adskiller sig på mange måder fra søsterøerne Mallorca og Ibiza. Her er alt lidt mere små og tæt på naturen. Langs kysten er der hundredvis af smukke badevige, men også lange sandstrande. Du slapper af i fredfyldte badebyer og kan blandt andet nyde vandrestier, fiskerestauranter ved havet og atmosfæren i charmerende småbyer som Mahon og Ciutadella.

solferie i miljøvenlig skala

Det at Menorca for en stor del er en naturbeskyttet ø, har gjort udbygningen begrænset. Uanset om du vælger et stort eller lille rejsemål, vil du være omgivet af lave hvidkalkede huse med hav, strande og grøn natur lige rundt om hjørnet. I de mange badevige er vandet krystalklart og perfekt til snorkling. Indlandets snoede stier mellem pinjetræerne benyttes til både vandreture, ridning og mountainbiking.

En ø for gourmeter

Nyfanget fisk fra trækulsgrillen kan du nyde på næsten hver eneste restaurant. På gindestilleriet i Mahon kan du prøvesmage gin og likører. Ellers er det nok retter med hummer – fra gratineret til cremede supper – der er Menorcas førende kulinariske specialitet. Selv om vinene og de lagrede oste heller ikke er at foragte.

Vælg rejsemål

Her kan du læse mere om vores rejser til Menorca – om strande, shopping, forlystelser og de bedste hoteller:

 • Cala'n Bosch – øens største badeby med badevige og mange restauranter
 • Es Canutells – den største badeby med lyse strande, en hyggelig lystbådehavn og mange restauranter
 • Cala Galdana – hvidt sand og turkist vand, fiskerestauranter og voksenhoteller
 • Cala Santandria – sandstrand et par kilometer fra byen Cuitadella
 • Punta Prima – lille rejsemål med en af øens fineste sandstrande
 • Arenal d'en Castell – familievenlig badeby og hoteller med eget vandland
 • Son Bou – strand med sandklitter nær middelalderbyen Alaior
 • Cala'n Forcat – lille ferieby med familievenlige rolige badevige
 • S'Algar – afstressende ferieby ved havet, nær både lufthavnen og øens hovedby Mahon

Vores rejsemål på Menorca

Arenal d'en Castell

Arenal d'en Castell

0 Hoteller
Fra
Charmerende lille rejsemål på nordkysten med fin strand i en beskyttet bugt nedenfor grønne bjerge. Her ligger vores Splash-hotel med eget vandland og All Inclusive.
Cala'n Bosch

Cala'n Bosch

10 Hoteller
Fra
Øens største badeby med to børnevenlige badevige og en marina fyldt med restauranter. Vælg blandt mange hoteller med god beliggenhed og sjove aktiviteter.
Cala Galdana

Cala Galdana

6 Hoteller
Fra
Indbydende badeby med beskyttert badevig med hvidt sand og turkist vand. Der er gode fiskerestauranter i havnen, og du kan vælge mellem flere hoteller med voksen atmosfære.
Cala Santandria

Cala Santandria

1 Hoteller
Fra
Hvid og blød sandstrand i en lille vig lige syd for byen Ciutadella. For dig,der ønsker en både-og-ferie med byliv, strandliv og ren natur.
Punta Prima

Punta Prima

2 Hoteller
Fra
Et mindre rejsemål med en af øens fineste strande og en afstressende atmosfære. To førsteklasses resorthoteller, det ene af dem i kategorien De Luxe, det andet er mere børnevenligt.
Nyhed
Son Bou

Son Bou

1 Hoteller
Fra
Rolig og familievenlig badeby ved Menorcas længste strand. God beliggenhed midt på sydkysten til dig, der vil tage på udflugter til bjergbyer, badevige, vandrestier og små byer.
Es Canutells

Es Canutells

0 Hoteller
Fra
Lille ferieby i landlige omgivelser ved en badevig. Her ligger vores TUI Family Life-hotel med alt fra Bamseklub til træningslektioner, stort poolområde og All Inclusive.
Cala'n Forcat

Cala'n Forcat

2 Hoteller
Fra
Familievenligt rejsemål på Menorcas vestkyst, med både badevige, lavvandede strande, masser af restauranter og en god beliggenhed nogle kilometer fra den charmerende by Ciutadelle.
Nyhed
S'Algar

S'Algar

1 Hoteller
Fra
Fredelig og smuk ferieby med hvidkalkede huse ved havet og et børnefrit hotel. Her slapper du af, men bor samtidig kun 20 minutters kørsel fra hovedbyen Mahon.
Vis alle (9)

Rejsetyper i Menorca