Rejser
til
Viñuela

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Pizzaca. 65,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 2.000

Rejser til Viñuela

Viñuela er rejsemålet til dig, der vil bo på et mindre hotel med skøn natur lige i nærheden. Her møder du freden (og stilheden) selv om der kun er 20 minutters kørsel med bil ned til kysten og feriebyen Torre del Mar på Costa del Sol.

Fra terrasserne på Hotel La Viñuela & Spa er der en strålende udsigt over bjergene og søen. Der er pool og spa indenfor bekvem rækkevidde, og i restauranten serveres mad fra det regionale køkken. Ikke så underligt, at hotellet har fået udmærkelsen Malagas bedste landsbyhotel.

Med udlejningsbil rundt om søen

Den kunstige sø La Viñuela er ikke kun smuk, men forsyner store dele af Costa del Sol med vand. Naturen rundt om søen er frodig og grøn med oliven, appelsiner, mango og avocado. Her er mange gode picnicsteder med bademuligheder. Vi anbefaler at du lejer en bil, så du kan tage på udflugter i Andalusien. Kører du rundt om søen møder du hvide småbyer som Canillas de Aceituno og Alcaucin. Hold en pause og gå rundt i de smalle gader med blomsterfyldte balkoner og små cafeer.

Tag til kysten

Vil du til havet er der tyve minutter med bil til Torre del Mar. En badeby i mindre skala med sandstrand, gågader og mange restauranter. Besøg også markedshallen og gademarkedet, der holdes hver torsdag.

Udflugter til Malaga og Nerja

Fortsætter du vestpå langs kysten, ligger Malaga mindre end en time med bil fra Viñuela. Her finder du foruden den lange strand og strandpromenaden Muelle Uno også Picassomuseet, vinbarer og shoppingstrøg. Tager du østpå ligger den postkortsmukke by Nerja indenfor bekvem udflugstsafstand. Den er også perfekt til en dagsudflugt med shopping, tapas og folkeliv.

Rejsetyper i Viñuela

Anbefalede hoteller - Viñuela

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Viñuela Vis alle hoteller på Costa del Sol