Rejser
til
Playa Santiago

Pris fra

...

Hoteller

1

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra San Sebastián
  • Enkel middagca. 120,-
  • Øl (50 cl)ca. 30,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 22.000

Rejser til Playa Santiago

Playa Santiago er en fredelig oase nedenfor bjergene på La Gomeras sydlige del. Her kan du vandre på fine stier, gå rundt på den idylliske bys lille strandpromenade, bade ved lavastranden, og ikke mindst spille golf. Vores hotel driver nemlig La Gomeras eneste 18-hullers golfbane, som er nabo til hotellet.

Den charmerende lille ø La Gomera ligger blot 50 minutters færgerejse fra Tenerife. Og alligevel er det som at komme til en anden verden. Klimaet er lige så god som på de andre kanariske øer, og der er mange små badestrande, gode hoteller, charmerende strandpromenader og lækre restauranter. Men den ægte atmosfære er bevaret med idylliske byer i stedet for høje hoteller og masseturisme.

Den lille badeby Playa Santiago Playa Santiago ligger på øens sydlige side ved en langstrakt strand af sorte lavasten. Her tilbydes en hel del vandsport, og der er også et dykkercenter. Den smukke hvide bebyggelse skaber en harmonisk atmosfære, og langs strandpromenaden ligger nogle af La Gomeras bedste restauranter. Ikke langt fra byen kan du besøge den smukke lille kirke El Salvador del Mundo med træudskæringer fra 1600-tallet.

Golfhotel med mange faciliteter Vores hotel Jardin Tecina ligger på en klippehylde nær havet. Det er et stort og alsidigt resort med faciliteter som fitness, jacuzzi og tennisbane. Samt øens eneste 18-hullers golfbane, som drives i hotellets regi, og ligger lige ved siden af.

Naturskønne vandrestier La Gomera er også et perfekt rejsemål til dig, der holder af naturoplevelser og af at at vandre med udsigt mod hav og dale. Selv om den næsten cirkelrunde ø kun er 20 km i diameter, når den højeste top alligevel op til 1.485 m.o.h. I nationalparken Garajonay, hvis urgamle skov af laurisilva (laurbær) er med på Unescos verdensarvliste, er der flere gode vandrestier.

Se dig omkring i en udlejningsbil
For at komme rundt til vandrestier, badestrande og byer er det praktisk med en udlejningsbil. Under linket kan du læse mere om TUIs fordelgtige biludlejningspakker for 3-7 dage.

Andre udflugtstips

  • Hvalsafari med mulighed for at se delfiner og havskildpadder.
  • Ørundtur til fods og med bus.
  • Guidet botanisk vandretur i den unikke laurbærskov

Sådan kommer du hertil Rejsen hertil går via naboøen Tenerife, hvor flyet fra Danmark lander. En kort bustranfer (ca. 20 min) og færgerejse (ca. 50 min) bringer dig til La Gomera. Efter ankomsten til øen venter bustransport (ca. 1 time 15 min) for dig, der skal bo i Playa Santiago.

Ventetid i Los Cristianos En kortere eller længere ventetid forekommer altid i Los Cristianos havn på Tenerife inden færgerejsen. Hvor lang tid er afhængig af dit flys ankomsttid, men indstil dig på, at det kan dreje sig om flere timer. Din bagage kan du gratis deponere i færgeterminalen, så du kan bruge tiden blandt cafeer og småbutikker i Los Cristianos havnekvarter.

Rejsetyper i Playa Santiago

Anbefalede hoteller - Playa Santiago

1 hoteller