Rejser
til
Playa Santiago

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 1.000

Rejser til Playa Santiago

Playa Santiago

Playa Santiago er en fredelig oase nedenfor bjergene på La Gomeras sydlige del. Her kan du vandre på fine stier, gå rundt på den idylliske bys lille strandpromenade, bade ved lavastranden, og ikke mindst spille golf. Vores hotel driver nemlig La Gomeras eneste 18-hullers golfbane, som er nabo til hotellet.

Playa Santiago ligger på øens sydlige side ved en langstrakt strand af sorte lavasten. Her tilbydes en hel del vandsport, og der er også et dykkercenter. Den smukke hvide bebyggelse skaber en harmonisk atmosfære, og langs strandpromenaden ligger nogle af La Gomeras bedste restauranter. Ikke langt fra byen kan du besøge den smukke lille kirke El Salvador del Mundo med træudskæringer fra 1600-tallet.

Golfhotel med mange faciliteter

Vores hotel Jardin Tecina ligger på en klippehylde nær havet. Det er et stort og alsidigt resort med faciliteter som fitness, jacuzzi og tennisbane. Samt øens eneste 18-hullers golfbane, som drives i hotellets regi, og ligger lige ved siden af.

La Gomera

La Gomera er et perfekt rejsemål til dig, der holder af naturoplevelser. Den lille ø (Kanarieøernes andenmindste) har masser af gode vandreruter, mange af dem beliggende i nationalparken Garajonay. Her findes en urskov med unik flora og majestætiske laurbærtræer, der er blevet optaget på Unescos verdensarvsliste. Strande med vulkansand, stejle, frodig bjergsider og høje palmer indrammer små idylliske byer.

Se dig omkring i en udlejningsbil

For at komme rundt til vandrestier, badestrande og byer er det praktisk med en udlejningsbil. Det nemmeste er at forudbestille en udlejningsbil gennem os i en eller flere dage,

Andre udflugtstips

  • Hvalsafari med mulighed for at se delfiner og havskildpadder.
  • Ørundtur til fods og med bus.
  • Guidet botanisk vandretur i den unikke laurbærskov

Sådan kommer du hertil

Rejsen hertil går via naboøen Tenerife, hvor flyet fra Danmark lander. En kort bustranfer (ca. 20 min) og færgerejse (ca. 50 min) bringer dig til La Gomera. Efter ankomsten til øen venter bustransport (ca. 1 time 15 min) for dig, der skal bo i Playa Santiago.

Ventetid i Los Cristianos

En kortere eller længere ventetid forekommer altid i Los Cristianos havn på Tenerife inden færgerejsen. Hvor lang tid er afhængig af dit flys ankomsttid, men indstil dig på, at det kan dreje sig om flere timer. Din bagage kan du gratis deponere i færgeterminalen, så du kan bruge tiden blandt cafeer og småbutikker i Los Cristianos havnekvarter.

Rejsetyper i Playa Santiago