Rejser
til
Valle Gran rey

Pris fra

...

Hoteller

2

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 4.800

Rejser til Valle Gran rey

Valle Gran rey

De smukke naturscener er det første der slår dig i Valle Gran Rey. Du kommer ned til det glitrende hav langs en serpentinervej gennem en dyb dal med palmer, terrassemarker og mægtige klippevægge. Uanset om du vil vandre i bjergene eller bare slappe af i en hyggelig by ved havet, byder Valle Gran Rey på noget af det bedste på La Gomera.

Valle Gran Rey er en charmerende badeby ved havet på det sydøstlige La Gomera. Tre små bydele ligger med 10-15 minutters gang fra hinanden. Den øverste er en ægte kanarisk landsby med cafeer, kirke, skole og pastelfarvede huse, der klatrer op af de stejle bjergsider.

Klipper og bananplantager

De to andre dele ligger ved havet og består primært af lave hotelbygninger, småbutikker og restauranter med en personlig atmosfære. Der er flere små badevige og en smal men lang strand af lavasand og grus, hvor du kan sole på dit eget håndklæde. Mellem bydelene ligger bananplantager, og ind i landet rejser der sig mægtige klippevægge. Mellem dem ligger den smukke grønne dal, der har givet Valle Gran Rey dens navn ("de store kongers dal").

Terrassemarker

Bønderne har gennem århundreder bygget imponerende dyrkningsterrasser op mod de niveauer, hvor dalen overgår til stejle bjerge. Enkelte gårde klynger sig som svalereder mellem klippehylder, hvor der vokser tomater, avocado, vin og bananer.

La Gomera

La Gomera er et perfekt rejsemål til dig, der elsker naturoplevelser. Den lille ø (Kanarieøernes mindste) har masser af gode vandrestier, mange af dem i nationalparken Garajonay. Her findes en urskov med en enestående flora og majestætiske laurbærtræer, der er optaget på Unescos verdensarvsliste. Stranden med vulkansand, stejle frodige bjergsider og høje palmer omkranser de små idylliske byer.

Se dig omkring i en udlejningsbil

Vil du rundt til vandrestier, badestrande og byer, er det praktisk med en udlejningsbil. Gennem TUI kan du allerede hjemmefra bestille en [udlejningsbil i 3-7 dage.] (/rejse-med-tui/inden-rejsen/billeje/)

Andre udflugtstips

  • Hvalsafari med mulighed for at se delfiner og havskildpadder.
  • Ørundtur til fods og med bus
  • Guidet botanisk vandretur i den enestående laurbærtræsskov

Sådan kommer du hertil

Rejsen hertil går via naboøen Tenerife, hvor flyet fra Danmark lander. En kort bustransfer (ca. 20 min) og færgerejse (ca. 50 min) bringer dig til La Gomera. Efter ankomsten til øen venter bustransport (ca. 1 time 15 min) for dig, der skal bo i Valle Gran Rey.

Ventetid i Los Cristianos

En kortere eller længere ventetid forekommer altid i Los Cristianos havn på Tenerife inden færgerejsen. Hvor lang tid er afhængig af dit flys ankomsttid, men indstil dig på, at det kan dreje sig om flere timer. Din bagage kan du deponere i færgeterminalen, så du kan bruge tiden blandt cafeer og småbutikker i Los Cristianos hyggelige havnekvarter.

Rejsetyper i Valle Gran rey