Rejser
til
Ibiza

Pris fra

...

Hoteller

7

Prisniveau

Priseksempler fra Playa den Bossa
 • Enkel middagca. 160,-
 • 1 liter vandca. 12,-

Fakta

Vis alle fakta
 • ValutaEuro (EUR)
 • Tidsforskel0 timer
 • HovedstadMadrid
 • SprogSpansk
 • Befolkningca. 151.265

Rejser til Ibiza

Ibiza

Ibiza ligger sydvest for Mallorca og frister med 50 strande, mandeltræer, charmerende småbyer og familievenlige hoteller. Samtidig kan du handle i modebevidste butikker og deltage i et tempofyldt klubliv. På øen er der charmerende hoteller til både par, familier og jer, der rejser flere generationer sammen.

Øen Ibiza er meget mere end det billede de fleste af os har. Her finder du alt fra fredelige badevige med krystalklart vand til mere tempofyldte strande med Beach Clubs og vandsport.

Brostensgader og smalle stræder

Den gamle del af Ibiza by består af smalle stræder, brostensgader, kirker og ringmure. Her er småbutikker og udeserveringer, og du kan afslutte besøget på en tapasrestaurant ved torvet Plaza de Vila, en hyggelig restaurant i fiskerkvarteret Sa Penya eller med et glas cava nede ved havnen.

Vælg et rejsemål

Under nedenstående links, kan du læse mere om Ibizas strande, ferieudbud og bedste hoteller:
*Cala Tarida – her ligger vores eksklusive Sensatori-hotel med strandbeliggenhed.

 • Cala Llonga – Fredelig badeby med promenadestrøg.
 • Playa d'en Bossa – Beach Clubs, vandsport og klubliv.
 • Port d'es Torrent – Lille strand, farverige barer og enkle restauranter.
 • Portinatx – Harmonisk by med tre stranden
 • San Antonio – Et af Ibizas hotteste partyrejsemål med sandstrand midt i byen.
 • Santa Eulalia – Spansk landsbycharme med sol, badning og lystbådehavn.
 • Ibiza by – Stræder, hvidkalkede huse, shopping og en elegant marina.

Vores rejsemål på Ibiza

Playa d'en Bossa

Playa d'en Bossa

1 Hoteller
Fra
Ibizas længste strand og mest farverige rejsemål med vandsport, beach clubs, restauranter, shopping og Middelhavets hotteste klubliv, der tiltrækker kendte dj's
San Antonio

San Antonio

1 Hoteller
Fra
Et af Ibizas hotteste partyrejsemål i en bugt på vestkysten. Her finder du både natteliv med højt tempo, flere fine strande og solnedgange du kan fylde instagramkontoen med.
Santa Eulalia

Santa Eulalia

1 Hoteller
Fra
En badeby med en hyggelig stemning, der har det mest du skal bruge i ferien – mange gode restauranter, lystbådehavn, håndarbejdsmarked og fine sandstrande.
Port d'es Torrent

Port d'es Torrent

2 Hoteller
Fra
Afslappende strandby med farverige barer og prisbillige restauranter nær partybyen San Antonio. Her finder du både gode familiehoteller og rummelige lejligheder.
Cala Llonga

Cala Llonga

0 Hoteller
Fra
Hyggelig lille badeby i en beskyttet vig på øens østkyst, Med en caribisk lys sandstrand, romantiske havklipper, spændende restauranter og prisbillige hoteller.
Ibiza by

Ibiza by

1 Hoteller
Fra
Øens største by har alt fra middelalderstræder og havnekvarter til smarte modebutikker, tapasbarer og en fin badestrand. Lige udenfor ligger et af Ibizas smarteste designhoteller.
Cala Tarida

Cala Tarida

1 Hoteller
Fra
Harmonisk ferieby ved en smuk badevig, der vender mod solnedgangen på det vestlige Ibiza. Direkte ved stranden ligger vores familievenlige Sensatori-hotel med All Inclusive.
Portinatx

Portinatx

0 Hoteller
Fra
Et harmonisk lille rejsemål blandt grønne bjerge på den naturskønne nordkyst. Med tre strande, fiskerestauranter og et TUI Sensimar-hotel til jer, der rejser på tomandshånd.
Vis alle (8)

Rejsetyper i Ibiza