Rejser
til
Las Palmas

pricetag

Pris fra

...
hotel

Hoteller

14

Kort

Vis stort kort

Prisniveau

Priseksempler fra Playa del Ingles
  • Pizzaca. 65,-
  • Øl (50 cl)ca. 20,-
  • 1,5 liter vandca. 5,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0/-1 time
  • building HovedstadMadrid
  • message-love SprogSpansk
  • user-family Befolkning46 560 000

Rejser til Las Palmas

Las Palmas er Gran Canarias og hele den kanariske øverdens mest farverige by. En moderne latinsk metropol med trendy barer, spændende restauranter og butikker med mode og design. Men også med charmerende ældre dele. Vælg mellem flere populære hotellet med pools og en perfekt beliggenhed ved strandpromenaden.

Langs hele den centrale del af Las Palmas løber den tre kilometer lange, gyldne sandstrand Las Canteras, omkranset af en strandpromenade. Her mødes både turister og lokale for at sole, bade, vandre eller løbetræne langs stranden.

Forlystelser og seværdigheder
Når solen går ned vågner et nyt Las Palmas. Barer, restauranter og klubber er der masser af over det hele, for eksempel i Terazza Sotavento ved den nye lystbådehavn. I Vegueta - den ældste bydel - ligger hyggeligt indrettede restauranter, små huller-i-væggen, katedralen Santa Ana og det Moderne museum.

Alsidig shopping
I distriktet Triana finder du shoppingstrøg med designbutikker og antikviteter. Også på Mesa y Lopez er der mange mærkevarebutikker, samt varehuset El Corte Inglés. For effektiv shopping er det shoppingcentrene der er løsningen. Las Arenas ligger i den ene ende af strandpromenaden, her findes blandt andet butikskæden Primark. shoppingcentret El Muelle ligger nær Catalinaparken.

Udflugtstips



Store ørundtur med botanik, bjergbyer og smukke udsigter Lille ørundtur med øens højdepunkter i en hurtig version
* Glasbundsbåd til idylliske Puerto de Mogan eller Arguineguin

Husk, at du kan bestille udflugterne hjemmefra.

Lej en bil hjemmefra
Med en udlejningsbil kommer du nemt til bjergbyer, golfbaner, vandparker og badebyerne på sydkysten. Du kan allerede i forbindelse med booking af rejsen bestille en bil i en eller flere dage.

Rejsetyper i Las Palmas

Anbefalede hoteller - Las Palmas

14 hoteller

Vis alle hoteller (14) cheveron-down