Rejser
til
Torrevieja

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middag:ca. 150,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 84.500

Rejser til Torrevieja

Torrevieja

Sandstrande, hyggelige restauranter, kulturoplevelser og spansk byliv. Bekvem afstand til golfbaner og vingårde. I Torrevieja er der noget for enhver smag, og vejret er behageligt året rundt.

Gå en tur langs den smukke strandpromenade med svajende palmer og slå dig ned på en udeservering og nyd nogle lære tapasretter. Torrevieja – den mellemstore by langs Costa Blanca-kysten syd for Alicante – er et populært rejsemål hele året. Her er klimaet behageligt og sommeren strækker sig langt ind i efteråret. Byen er kendt for sit livlige udeliv med hyggelige barer og pub'er, men også for sine kulturoplevelser som koncerter med klassisk musik, museer og flamencodans. Du kommer nemt til de nærliggende golfbaner og vingårde med en udlejningsbil, som du nemt kan bestille hjemmefra inden rejsen.

Strandene i Torrevieja

Solfyldte kyster med finkornet sand er et af Torrevijas kendetegn. Her kan du nyde storbyliv og badning og sol ved sandstranden Playa del Cura midt i byen. Ved populære Playa Los Locos i nord er der flere restauranter, og her trives surferne. Den lange brede strand La Mata er populær blandt både turister og lokalbefolkningen i Torrevieja, og den lavvandede strand Cabo Roig er en favorit blandt børnefamilier med sit mere rolige vand og fine bund.

Spil golf hele året og lej en bil

I Torrevieja og omegn er der en halv snes golfbaner. De er alle fine og velholdte, og det milde klima medfører, at du kan spille golf hele året. Du kommer nemt til banerne med en udlejningsbil. Lej en bil og oplev hele Costa Blanca-kysten med smukke strande, hyggelige byer og landlige vingårde.

Dans, musik, shopping og museum

Tag en svingom i en medrivende flamenco, nyd en koncert med klassisk musik eller besøg Torreviejas naturhistoriske museum. Byen er fuld af oplevelser. Gå rundt i byen og nyd de flotte kunstværker og statuer. Slå et smut forbi byens smukke casino, der blev bygget i 1896 og som er byens ældste bygning. Der er også et stort shoppingcenter i Torrevieja – Habanero Shopping Centre. Desuden er der en biograf, en bowlingbane og mange restauranter og barer. Der er små butikker rundt om i byen og langs den smukke strandpromenade.

Tapas, skaldyr og paella

Madelskere kan se frem til meget i Torrevieja. Her kan du nyde det spanske køkken og lækre middelhavsretter. Bestil en traditionel paella, skaldyr og lækre små tapasretter som Manchego-ost, lufttørret skinke, patata bravas og smagfulde pimientos de padrón.

Rejsetyper i Torrevieja