Rejser
til
Cala Mayor

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 125,-
  • 1 liter vandca. 6,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 6.200

Rejser til Cala Mayor

Cala Mayor

Cala Mayor er perfekt til dig, der vil kombinere sol og badning med storbyliv, shopping og kultur. Badebyen ligger kun fem kilometer fra storbyen Palma, har en fin sandstrand og et af øens mest kendte kunstmuseer. Flere af vores hoteller ligger direkte ved stranden og passer til dig, der rejser uden børn.

Den lille kuperede ferieby Cala Mayor har sin egen lille fine sandstrand som hjerte, og hovedgaden Joan Miró som sin pulsåre. Kunstelskere kan sagtens bruge en hel dag på Joan Miró-museet, der indeholder både malerier, skulpturer og personlige genstande fra hans atelier.

Spis italiensk eller tapas

På en bakke højt over Palmabugtens glitrende vand ligger paladset Marivent, hvor den spanske kongefamilie holder deres ferier. Lige ved siden af ligger den førsteklasses italienske restaurant Il Paradiso med en enestående udsigt fra terrassen (bord bestilles i forvejen). Her er også en halv snes andre restauranter, fra enkle pastasteder til mallorcinske restauranter med paella og tapas på menuen.

Shopping på vejen til Palma

Et par kilometer fra Cala Mayor ligger et af Mallorcas største shoppingcentre – Porto Pi. Tre etager med butikker, barer, spillehaller og biografer og restauranter. Lokalbusserne ind til det centrale Palma passerer Porto Pi på vejen.

Dage og aftener i Palma

Busturen til Palma de Mallorca tager kun 15 minutter. Her findes seværdigheder som katedralen La Seu, citadellet_ Almudaina_ og de originale huse i art deco-stil ved Plaza Mayor. Samt et farverigt aftenliv med tapasrestauranter, barer og klubber i den gamle bydels stræder og langs strandpromenaden Paseo Maritimo.

Udflugtstips

  • Markedet i Inka
  • Dragegrotterne ved Porto Cristo
  • Vingårdstur med vinsmagning

Lej bil hjemmefra

Vil du opleve dine egne favoritsteder på Mallorca? Lej en bil og kør rundt blandt badevige, vingårde og småbyer i bjergene. Du kan spare penge og slippe for besværet ved at forudbestille udlejningsbilen hjemmefra

Både charterfly og rutefly

Mallorca har sin højsæson i sommerhalvåret og da kan du rejse dertil med vores bekvemme charterfly på under fire timer. Hele året kan du også vælge vores pakkerejser med hotel, rutefly og fleksibel rejselængde. Om vinteren har vi ingen nordiske guider på øen, men du kan altid kontakte vores onlincecenter via TUI-appen, telefon, mail og sms.

Rejsetyper i Cala Mayor