Rejser
til
San Sebastian

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1,5 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaEuro (EUR)
  • Tidsforskel–1 time
  • HovedstadMadrid
  • SprogSpansk
  • Befolkningca. 9.000

Rejser til San Sebastian

San Sebastian

Vælg San Sebastián, hvis du vil opleve en af de lidt større byer på den grønne ø La Gomera. Her kan du købe kanariske delikatesser i gågadens småbutikker, sidde på cafeer i havnen, og beundre bygninger fra Columbus tid. Men du kan selvfølgelig også tage på udflugter til vandrestierne i bjergene. Desuden kan du bo på et paradorhotel med masser af atmosfære.

San Sebastián er øens lille hovedby med ca. 7.000 indbyggere. Her er mange ældre bygninger i kanarisk stil, en markedshal, en gågade med små designbutikker og flere hyggelige restauranter i kvarteret omkring havnen. 1500-tals kirken Iglesia de la Asuncion og fæstningen Torre del Conde fra 1450'erne bidrager til den elegante atmosfære. I museet Casa Columbina hylder man, at det var herfra, at Columbus i 1492 påbegyndte rejsen, der endte med opdagelsen af Amerika.

La Gomera

La Gomera er et perfekt rejsemål til dig, der elsker naturoplevelser. Den lille ø (Kanarieøernes anden mindste) har masser af fine vandrestier, mange af dem i nationalparken Garajonay. Her findes en urskov med en unik flora og majestætiske laurbærtræer, der er optaget på Unescos verdensarvsliste. Strande med vulkansand, stejle frodige bjergesider og høje palmer indrammer de små idylliske byer.

Se dig omkring i en udlejningsbil

Hvis du vil rundt til vandrestier, badestrande og byer, er det praktisk med en udlejningsbil. Gennem TUI kan du bestille en udlejningsbil i 3-7 dage hjemmefra.

Andre udflugtstips

– Hvalsafari med mulighed for at se delfiner og havskildpadder.
– Ørundtur til fods og med bus
– Guidet botanisk vandretur i den unikke laurbærskov

Sådan rejser du hertil

Rejsen til La Gomera går via naboøen Tenerife, hvor flyet fra Danmark lander. En kort bustransfer (ca. 20 min) og færgerejse (ca. 50 min) bringer dig til La Gomera. Båden lægger til i San Sebastiáns havn, hvorfra du også bliver kørt det sidste korte stykke til hotellet (ca. 10 min), hvis du har bestilt transfer.

Ventetid i Los Cristianos

En kortere eller længere ventetid må påregnes i Los Cristianos havn på Tenerife inden færgerejsen. Hvor lang den er, er afhængig af dit flys ankomsttid, men vær forberedt på, at det godt kan dreje sig om flere timer. Din bagage kan gratis deponeres i færgeterminalen, og du kan bruge ventetiden blandt cafeer og småbutikker i Los Cristianos havnekvarter.

Rejsetyper i San Sebastian