Rejser
til
Cavtat

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 2.000

Rejser til Cavtat

Cavtat

Velkommen til strand, afslapning og landsbycharme. I Cavtat er du tæt på landlige grønne bakker, strand, charmerende restauranter og hyggelige gamle kvarterer med en lystbådhavn. Desuden bor du kun en halv time fra Dubrovnik.

Cavtat er en hyggelig by og badeby med et par tusinde indbyggere. Den ældste bydel ligger på den store halvø Rat. På begge sider af den er der beskyttede vige med sejlbåde, der ligger for anker, smukke kalkstensklipper, pinjetræer og cypresser.

Romantisk atmosfære

Folkelivet i Cavtats gader er en charmerende blanding af lokale, turister og sejlere, der stiger i land fra store hvide yachter i marinaen. Atmosfæren er rolig og romantisk, med barokpaladser, kirker og smalle stræder.

Mange charmerende restauranter

Cavtat lever ekstra meget op i juli og august, når antallet af besøgende kulminerer, og der bydes ofte på livemusik og danseoptrædener i havnen. Der er mange cafeer, barer og charmerende restauranter at vælge mellem, men ikke noget dicideret partyliv.

Klippebad og strand

Langs havet ved både Rat og den næste halvø i vest, er der fine promenadestier, hvor du finder klipper, badebroer og bugter med krystalklart vand, hvilket giver perfekte forudsætninger for badning og snorkling. Inde i Cavtat ligger den lavvandede rullestensstrand Zal med solstole, restaurant og et lille legeland.

Dubrovnik-kysten som helhed

Her bor du længst sydpå i den kroatiske region Dalmatien, tæt på grænsen til Montenegro. Klimaet er solsikkert, og da kysten består af klipper og rullestensstrande er vandet gennemsigtig i klare blå farver. Længere inde i landet dyrker man citrusfrugter, oliven og vin.

Verdensarven Dubrovnik

Mindst en gang i løbet af ferien bør du besøge den enestående by Dubrovnik. Dens middelalderlige bykerne er omkranset en en to kilometer lang ringmur, som man kan gå på. I stræderne finder du flerehundredeår gamle paladser, klostre og kirker, Men også eksklusive østersbarer og mærkevarebutikker. Dubrovnik er ganske enkelt en af Middelhavets mest fascinerende byer og er naturligvis med på Unescos verdensarvsliste.

Rejsetyper i Cavtat