Rejser
til
Mlini

Pris fra

...

Hoteller

0

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 loter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 1.000

Rejser til Mlini

Mlini

Mlini er en hyggelige ferieby med tre store fordele – fine strande, harmonisk atmosfære og en beliggenhed lige syd for turistmagneten Dubrovnik. Her kan du slappe af i smukke omgivelser samtidig med, at en af Middelhavetes mest fascinerende byer ligger blot 12 km borte.

Mlini er lille og fredelig med kun en håndfuld hoteller og restauranter samt en fin rullestensstrand med krystalklart vand. Cypresser, pinjetræer, lave lyse bygninger og udsigten mod øerne i det glitrende hav, skaber en harmoni, der får dig til at sænke skuldrene og slappe helt af lige så snart du kommer hertil.

Møllernes by

At byen er usædvanligt grøn, skyldes at den bliver bevandet af strømme fra bjergene, Møllehjul står opstillet som skulpturer langs strandpromenaden. De fortæller at byen tidligere benyttede bjergbækken til vandmøller, og navnet Mlini betyder netop mølle.

Gå mellem naborejsemålene

Fra Mlini kan du følge en smuk sti langs havet til naborejsemålet Srebreno. Der er mindre end en kilometer mellem byerne, og på vejen passerer du badevige og kalkstensklipper under pinjetræerne.

Strande og restauranter

Der er fine strande med rullesten i både Mlini og Srebreno, med udlejning af liggestole og krystalklart vand. Her er også nogle rigtig gode restauranter med kroatiske specialiteter som fisk, skaldyr, charcuterier, blæksprutte-risotto og lokaldyrkede grøntsager. I Srebreno er der også et lille indkøbscenter, Sub City, med blandt andet et stort supermarked, sportsforretning og en H&M.

Dubrovnik-kysten som helhed

Her bor du længst sydpå i den kroatiske region Dalmatien, nær grænsen til Montenegro. Klimaet er solsikkert, og da kysten består af klipper og rullestensstrande er vandet gennemsigtigt og blåt på en helt magisk måde. Længere inde i landet dyrker man citrusfrugter, oliven og vin.

Verdensarven Dubrovnik

Mindst én gang i løbet af ferien skal du besøge den unikke by Dubrovnik. Den middelalderlige bykerne omgives af en to kilometer lang ringmur, som man kan gå på. I stræderne finder du både mangehundredeår gamle paladser, klostre og kirker. Men også eksklusive østersbarer og mærkevarebutikker. Dubrovnik er kort sagt en af Middelhavets mest fascinerende byer og har en helt naturlig plads på Unescos verdensarvsliste.

Rejsetyper i Mlini

Anbefalede hoteller - Mlini

Hotellerne er desværre udsolgte

Netop nu har vi ingen hoteller i Mlini Vis alle hoteller på Dubrovnik-kysten