Rejser
til
Tucepi

Pris fra

...

Hoteller

5

Prisniveau

Priseksempler fra Makarska
  • Pizzaca. 50,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 1.700

Rejser til Tucepi

Tucepi

Rejs til Tucepi, hvis du vil bo på et tilpas stort strandrejsemål, hvor alt det bedste fra Kroatien er samlet. Strande, lystbådehavn, hyggelige restauanter og gåader. Over hustagene ser du den grønne natur og den mægtige bjergkæde Biokovo. Her kan du blandt andet bo på vores topmoderne TUI Blue eller på et lille familieejet lejlighedshotel.

Tucepi er en middelstor kroatisk badeby lige syd for byen Makarska. Den lange strandpromenade er perfekt til gå- og løbeture under pinjetræerne langs rullestensstranden med klart turkisfarvet vand. Marinaen er fyldt med sejlbåde, og lige ved siden af er der en hel del restauranter og småbutikker. Vælger du at bo på vores TUI Blue Jadran i udkanten af byen, kan du nyde en postkortsmuk beliggenhed.

Stemningsfulde Makarska

Tag på en udflugt til Makarska, hvor der kun er fem kilometer til. Byen er centrum for turismen langs Makarska-rivieraen, med alt fra vandsport til natteliv. Samtidig er det en levende by med en charmerende havn og stemningsfulde gamle områder med grøntsagsmarked, smukt udsmykkede katolske kirker og flere små museer.

Regionen Dalmatien som helhed

Det sydlige kroatien er kendt for sin smukke natur. Ude i det klare blå hav ligger store og små øer, og inde i landet er der stejle bjerge. Overalt vokser der velduftende rosmarin, og i foråret blomstrer den vilde gyvel.

Hvid kalksten og økologisk mad

Den hvide kalksten fra øen Brac anvendes overalt, i både bygninger og brolægning. På afstand ligner det marmor. Vil du spise dalmatiske specialiteter, skal du finde en konoba. Sådan kaldes de mest lokale restauranter, hvor mad fra lokalproducerede råvarer serveres til meget rimelige priser.

Rejsetyper i Tucepi