Rejser
til
Podaca

Pris fra

...

Hoteller

1

Billeder

Vis alle 1 billeder
Illustration

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 800

Rejser til Podaca

Podaca ligger på den sydlige del af Makarska-rivieraen. Roligt, idyllisk og med hverdagslivet lige rundt om hjørnet. Herfra kan du nemt tage på en udflugt til den grønne ø Hvar.

I Podaca og omegn finder du et stykke af det ægte Kroatien. Der er en del restauranter i Podaca og nabobyen Zaostrog, men der er stille og roligt. Begge byerne ligger i gåafstand (ca. 500 meter) fra dit hotel. Podacas beliggenhed er perfekt, hvis du vil se dig omkring på Makarska-rivieraen. Langs nogle små rullestensstrande snor vejen sig til lidt større rejsemål som Igrane, Podgora og hovedbyen Makarska.

Krystalklart vand

Naturen er grøn og frodig med pinjetræer, der vokser helt ned til strandene. Og strandene er virkelig postkortsmukke med hvide, slebne rullesten der gør, at vandet skifter i turkise nuancer. Vender du blikket i den modsatte retning rejser Biokovobjergene sig mod himlen.

Lej bil

Den enkleste måde at opleve meget i ferien på, er at leje en bil i en eller flere dage. Så kan du se dig omkring blandt byer og turiststeder på Makarska-rivieraen i dit eget tempo. Der er 35 km til hovedbyen Makarska, men du skal kun køre ca. 20 km for at komme til de små feriebyer Igrane og Podgora. Du bor også nær Biokovobjergenes nationalpark, hvor der er fine vandre- og mountainbike-stier.

Udflugt til øen Hvar

Gå ikke glip af en dagstur til den dejlige ø Hvar, der dels minder om den Franske riviera, dels er landlig og fredelig med store lavendelmarker. Fra Podaca er der kun fem kilometer til havnen i Drvenic, hvor du kan tage en færge eller katamarn til Hvar (ca. 2 timer)

Regionen Dalmatien som helhed

Det sydlige kroatien er kendt for sin smukke natur. Ude i det klare blå hav ligger store og små øer, og inde i landet er der stejle bjerge. Overalt vokser der velduftende rosmarin, og i foråret blomstrer den vilde gyvel.

Hvid kalksten og økologisk mad

Den hvide kalksten fra øen Brac anvendes overalt, i både bygninger og brolægning. På afstand ligner det marmor. Vil du spise dalmatiske specialiteter, skal du finde en konoba. Sådan kaldes de mest lokale restauranter, hvor mad fra lokalproducerede råvarer serveres til meget rimelige priser.

Rejsetyper i Podaca