Rejser
til
Slano

Pris fra

...

Hoteller

1

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 120,-
  • 1 liter vandca. 8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 600

Rejser til Slano

Slano

Find freden i den idylliske by Slano og bad i den beskyttede vigs magiske blå vand. Du kan vælge mellem to veludstyrede resorthoteller med mange faciliteter og halvpension eller All Inclusive. Der er kun en times kørsel til Dubrovniks seværdigheder og folkeliv.

Slano er en lille fiskerby og badeby, der ligger længst inde i en dyb bugt, vel beskyttet mod Adriaterhavets bølger. Strande af grus og rullesten omkranser hele bugten, og vandet er krystalklart.

Total afslapning

Kalkstenshuse, kirketårn og pinjetræer indrammer strandpromenaden omkring bugten. Følelsen af afslapning er total. I hele byen er der ikke mere end et halvt dusin restauranter og småbutikker, men ved byens største badestrand Karmeiska ved siden af lystbådehavnen er stemningen livlig i højsæsonen.

Bad (næsten) hvor du har lyst

Det er ikke svært at tage sig en dukkert, da næsten hele bugten er omkranset af smalle rullestensstrande med klart blåt vand. Vores hoteller har deres egne strande med solstole og serveringer.

Bo med halvpension eller All Inclusive

Længst inde i bugten ligger det pompøse femstjernede Admiral Grand, hvor halvpension indgår i prisen. Vælger du hotel Osmine nærmere bugtens munding har du All Inclusive. På begge hoteller er der spa og mange andre faciliteter.

Dubrovnik-kysten som helhed

Her bor du længst sydpå i den kroatiske region Dalmatien, nær grænsen til Montenegro. Klimaet er solsikkert, og da kysten består af klipper og rullestensstrande er vandet gennemsigtigt og blåt på en helt magisk måde. Længere inde i landet dyrker man citrusfrugter, oliven og vin.

Verdensarven Dubrovnik

Mindst én gang i løbet af ferien skal du besøge den unikke by Dubrovnik. Den middelalderlige bykerne omgives af en to kilometer lang ringmur, som man kan gå på. I stræderne finder du både mangehundredeår gamle paladser, klostre og kirker. Men også eksklusive østersbarer og mærkevarebutikker. Dubrovnik er kort sagt en af Middelhavets mest fascinerende byer og har en helt naturlig plads på Unescos verdensarvsliste.

Rejsetyper i Slano