Rejser
til
Hvar

Pris fra

...

Hoteller

3

Prisniveau

Gennemsnitspriser
  • Enkel middagca. 60,-
  • 1 liter vand8,-

Fakta

Vis alle fakta
  • ValutaKuna (HRK)
  • Tidsforskel0 timer
  • HovedstadZagreb
  • SprogKroatisk
  • Befolkningca. 11.000

Rejser til Hvar

Hvar

Hvar er en naturskøn og landlig ø, der samtidig er blevet kendt som jetset-rejsemål, takket være byen Hvars atmosfære, klubber og charmerende havnekvarter. Mange besøgende kommer hertil ombord på spektakulære yachter. Vores elegante hotel ligger direkte ved stranden, i gåafstand fra den middelalderlige bykernes shopping og restauranter.

Hvar har nærmest form som en baquette, 70 km lang men ofte ikke mere end 5 km bred. Store dele er sparsomt befolket, med grønne bakker, olivenlunde og lavendelmarker. Derfor er kontrasten så meget desto større, når man møder det farverige folkeliv i Hvar by.

Yachthavn og natteliv

De palmefyldte kajer minder om den franske riviera, med elegante restauranter på den ene side og luksusyachts på den anden. Det aflange torv Pjaca er meget charmerende med sine udeserveringer og bygninger i barokstil, som for eksemepl St Setfans katedralen med sit høje klokketårn. Nær havnen er der mange ungdommelige barer og klubber.

Førsteklasses hotel med den bedste beliggenhed

Vores hotel Amfora Hvar Grand Beach Resort ligger fem minutters gang fra havnen, med et stort poolområde direkte ved en velbesøgt strand. Der er endnu finere strande, hvis du tager en af badebådene til den lille naboø Pakleni, hvor smukke naturstrande ligger som perler på en snor i dybe bugte.

Vingårde og verdensarv

Vil du opleve endnu mere af Hvar, kan du for eksempel besøge nogle vingårde, og kulturlandskabet i den antikke græske bosættelse Stari Grad er blevet udnævnt til en verdensarv af Unesco. Der dyrkes vin og oliven på samme måde som for totusinde år siden.

Regionen Dalmatien som helhed

Det sydlige kroatien er kendt for sin smukke natur. Ude i det klare blå hav ligger store og små øer, og inde i landet er der stejle bjerge. Overalt vokser der velduftende rosmarin, og i foråret blomstrer den vilde gyvel.

Hvid kalksten og økologisk mad

Den hvide kalksten fra øen Brac anvendes overalt, i både bygninger og brolægning. På afstand ligner det marmor. Vil du spise dalmatiske specialiteter, skal du finde en konoba. Sådan kaldes de mest lokale restauranter, hvor mad fra lokalproducerede råvarer serveres til meget rimelige priser.

Rejsetyper i Hvar